Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövéren jobban kíván a párom - veletek is volt ilyen?
166 cm vagyok és kb. 80 kiló. Évekig voltam 72 kiló körül, de most még jobban meghíztam. Arányos vagyok (homokóra), de van mindenhol rajtam háj bőven.
Eddig is vonzó voltam a páromnak, de most hogy kövér lettem, látványosan megnőtt az étvágya. Mondja, mutatja, érezteti, hogy még vonzóbbnak tart így, hogy még teltebb lettem.
Persze, középtávon visza kellene fogyni ebből egészségi okok miatt, de ha már így van, egy kicsit szeretném élvezni a megnövekedett figyelmet. De őszintén szólva nagyon fura, hogy pont az tetszik neki, hogy kövérebb lettem, és nem tudom őszinte örömmel fogadni a lelkesedését.
Veletek volt hasonló? Hogy híztatok és a pasitoknak jobban tetszettetek, jobban kívánt benneteket? Ti hogy fogadtátok ezt?
Hasonlóan érdekelne olyan pasik véleménye, akik voltak ilyen helyzetben egy nővel.
25/N
Nehogy már érdekeljen az internet véleménye, élvezzétek az együtt töltött időt!
Az internethuszárok fele még nőt sem látott, esetleg csak drogos sarki prostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!