Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is eltöltitek az időt mással, csak hogy ne feküdjetek le a párotokkal?
Barátomat elhívtam tegnap, hogy jöjjön el hozzám, mert most egyedül fogok lenni. Alig akart átjönni, de végül eljött. Én már ugy készültem, hogy most jo lesz az ágybabujás, stb. De végül is mondta, hogy nézzünk filmet, de ő sem tudta mit akar nézni, evett is.
Tudni kell, hogy nagyon nagyon ritkán vagyunk kettesbe, mindketten otthon lakunk.
Nekem ez rosszul esett. Pedig készültem.
19 évesek vagyunk.
Mióta vagytok együtt.
Mi huszon évesek vagyunk de ha van rá lehetőségünk akkor kihasználjuk az alkalmat
Bocs,majdnem egyszerre írtunk választ és nem figyeltem,hogy írtad,hogy hamar elmegy.
Szóval gyakorlatilag úgy kellett "átkönyörögnöd",ráadásul a szexet fel sem hozta.Ez nem csak sértő,hanem inkább elég furcsa is.Fiatal srác létére keveset tud szexelni és akkor még ki sem használja az alkalmat,mikor végre lehetősége lenne rá..Ráadásul egy nagy nulla az ágyban..
Nem akarlak megbántani,de egész biztos,hogy ez a fiú kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!