Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a pasitok hagyná, vagy kérné is, hogy néha feküdjetek le másokkal is?
Figyelt kérdés
Kor?2017. júl. 10. 00:41
1/16 anonim válasza:
Szerintem egy szerelmes pasi ilyet nem kér! Egy szerelmes nő meg nem tesz! 19/L
2/16 anonim válasza:
Akkor ő nem a pasim. A kapcsolathoz 2 ember kell, nem több.
22 L
3/16 anonim válasza:
A szerelem (kapcsolat) és a szex két különböző dolog ... de majd felnőttök :-P :-D
4/16 anonim válasza:
Mivel nem jön be a Nyílt kapcsolat. Így pattíntanám.
Nem tudnék félre b..szni
Ezt sose vette be a gyomrom.
5/16 anonim válasza:
Én is azt hiszem, hogy ezt akkor lehet, ha nincs szerelem. Akkor meg végül is lehet játszani mindenfélét.
6/16 anonim válasza:
#3 igen két különböző dolog. de a szerelmesnek a szex az egyik olyan felület amin átélik ezt egymás felé. van annak valami bensőségessége, hogy ez az ő kettőjük nyelve egymás felé. én is úgy vagyok, hogy amikor szerelmes voltam őrülten, akkor teljesen értelmetlen lett volna mással kefélni. most benne lennék, mert mindegy.
8/16 anonim válasza:
Nem kell, hogy kérje. Megteszem az nélkül is ;) 22/L. Privátokra nem válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!