Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok, ha?
Figyelt kérdés
Egy nő szerelmet vallana nektek,akit ti mindig piszkáltatok szexuálisan. De ti nem vagytok azok az érzelmes típúsúak. Mit reagálnátok?2017. jún. 29. 06:12
1/7 anonim válasza:
Mit jelent szexuálisan piszkálni?
2/7 anonim válasza:
ezt a vallomást jelen esetben tök pozitivan kezelném, jól esne és tudnék is vele mit kezdeni hosszútávon.. a piszkálás az az lenne h megakart dugni de nem hagytad vagy mi?
3/7 A kérdező kommentje:
Akart igen,csk most nem tudom mi lett vele,olyan furcsa. Hagytam is volna neki.
2017. jún. 29. 06:30
4/7 anonim válasza:
Én tuti szexelnék vele,és megnézném mi hozható ki ebből.Ha 2 értelmes emberről beszélünk feltételezve azt hogy nincs hiszti,kavarás,és féltékenység!! Más nem 2 felnőtt ember kölcsönösségen alapuló szexuális kapcsolata lenne. Ebben mi a rossz,ha mind 2ő nyer?
5/7 A kérdező kommentje:
5' köszönöm az értelmes kommented,ha nem tudsz értelmeset írni ,ne írj..
Olyan, mint ha el akarna lökni magától,most kitalálta legyünk barátok,előszr meg meg akart d.ni.Nem értem én. Szerintetek,miért ilyen? Fél?
2017. jún. 29. 06:43
6/7 anonim válasza:
Férfiként azt mondom, ha olyan helyzetben lennék, simán megd.gnám...
Amúgy meg azt mondom, hagyd a fenébe...
7/7 anonim válasza:
Pedig értelemeset írtam. Csak nem fogod fel az agyaddal. Ha az, akit én kutyába sem veszek szerelmet vallana nekem én hülyét kapnék. Hogy lehet valaki ennyire ostoba?!
Az hogy piszkál szexuálisan az max. egy flörttel él fel. A flört pedig csak szárnypróbálgatás, nem akar konkrétan megdugni. Majd egy JOBB csajt, te csak szórakozni vagy jó addig. Istenem mennyi eszed van......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!