Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szólnátok, ha egy csaj ismerősötök hirtelen rámarkalna oda?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok róla?
2017. máj. 10. 07:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első meglepetés után hagynám magam megerőszakolni. :D
2017. máj. 10. 07:10
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Hagynám. Nem ellenkeznék.. sőt mivel már kb utoljára 2 éve szexeltem tuti ha bejön a lány.:) 19/F
2017. máj. 10. 07:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám róla ,hogy nagyon ki van éhezve a férfiakra.
2017. máj. 10. 07:19
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

attól függ ki és milyen kapcsolatban vagyunk...

okés, hogy most nincs senkim, de azért van egy határa minden kapcsolatnak!

nem örülnék neki, még olyantól sem aki amúgy vonz szexuálisan, attól, mert szingli vagyok még nem dugom végig az ismerősi körömet :D

24F

2017. máj. 10. 07:21
 5/16 anonim ***** válasza:
ha bejön, akkor én is rámarkolnék :D
2017. máj. 10. 08:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, megcsókolnám!
2017. máj. 10. 08:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Csak az asszony meg ne tudja, de ha bejon a csaj hagynam hogy a szajaba elvezzek.
2017. máj. 10. 09:31
 8/16 anonim ***** válasza:
juj...megijednék es adnám az ártatlant!! ;)
2017. máj. 10. 09:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen, még főiskolán, egy hallgatói klubos iszogatás közben, már kicsit be voltunk csiccsentve, feljöttek beszédtémának a szexuális dolgok, aztán a csaj így játéknak, poénnak álcázva a dolgot odanyúlt, rámarkolt, elkezdte simogatni, de láttam rajta, hogy felizgatja.

Egyszerre volt izgató és kínos is, hiszen a csajjal nagyon jó barátok voltunk, ráadásul mindketten foglaltak is voltunk, neki is volt faszija, nekem is volt csajom, de viszont mindig ott vibrált köztünk valamiféle szexuális feszültség.

Amúgy simán megcsinálhattam volna a csajt, mert bár hűséges típus volt, de akkor és ott győzött benne a vágy, de bennem a barátnőm iránti hűség erősebb volt, mint a dugásvágy.

2017. máj. 10. 09:56
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
Azonnal bedugnám a végbelébe, aztán meg tövig a szájába...
2017. máj. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!