Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Ti mit szólnátok egy ilyen ajnlathoz?
Ha mondjuk egy női haverotok elmondaná ,hogy lenne a szeretőtök. Mit gondolnátok róla?
Ribinek tartanátok? Ha nemet mondanátok,akkor véget vetnétek a barátságnak?
Bevallom, nősként engem egy ideje érdekel ilyen dolog. Ez van. Nem akarom felbontani a kapcsolatom, de nyitott vagyok a kalandra még.
De a kérdésre: őt semmiképpen nem tartanám ribinek. Nem neki van elszámolni valója a lelkiismeretével, stb, hanem nekem. 27/F
Izgatja a zsigereimet a dolog, de sosem lennék képes megtenni, egyrészt mert mindenkinél jobban szeretem a nejemet, másrészt mert ha mégis megtenném, saját magamtól undorodnék.
Én neki fogadtam örök hűséget, mással nem fogok ágyba bújni, akármennyire is vinnének rá a vágyaim!
Osztom a #7-es véleményét.
Világ életemben hűséges voltam 100%-ig, még akkor is, ha csak egy simán járás volt, nem házasság, de mindig csak ráb***sztam erre.
Szóval ma már lelkiismeret-furdalás nélkül megcsinálnék egy ilyen csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!