Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket nagyon visszatasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket nagyon visszataszít h úgy feküdjetek le a barátnőtökkel h épp menstruál?

Figyelt kérdés
Nem a legdurvább napokra gondolok csak amikor még kicsit megvan. A barátommal távkapcsolatban élünk és amikor jön azt hiszem pont meg lesz. Ez nektek nagyon undorító? Mert ő azt mondta h neki oké de félek h nem tud majd tőle felizgulni.
2016. nov. 7. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Én tudom hogy a nők menstruáció közben sokkal érzékenyebbek.

Olyan könnyű alapjában is orgazmust okozni... De így még gyorsabban lehet.

És hát meghálálja magát.

De ezt pont nem ágyban és nem kádban kell csinálni.

2016. nov. 7. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Igen. Ez egész egyszerűen undorító.
2016. nov. 7. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Az az intim szagtól függ, mert a mostani csajom jó illatú az utolsó napokban akkor is ha még "pecsétel kicsit"...De a régi nőm meg büdös volt a menses alatt, vele így soha nem tudtam volna mint a jelenlegivel!
2016. nov. 7. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

jobban csúszik

de elmarad a puncinyalús sajna

2016. nov. 7. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta, hogy oké, akkor oké. Én is bevállaltam és nem bántam meg. Szerintem nem undorító. Olyan nincs, hogy egy férfi nem izgul fel, ha ott van előtte a punci. :)
2016. nov. 7. 20:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanúgy imádok szexelni akkor is, egyáltalán nem zavar. Néha a párom nem akarja olyankor, mert fáj neki akkor, olyankor hanyagoljuk. De csak ezért, és csak akkor, többnyire csináljuk akkor is.
2016. nov. 7. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
NEM! :)
2016. nov. 7. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbbi párkapcsolatomban mi is csináltuk, amikor az Ő számára nem volt kényelmetlen vagy fájdalmas. Nehezen akart belemenni, de végül azt bánta hogy nem ment bele hamarabb. Az én barátnőm hihetetlen vadmacskává változott át olyankor, sokkal jobban élvezte, orgazmusa még intenzívebb volt.

Én startból nem undorral álltam a dologhoz, hiszen én kezdeményeztem lényegében ezt, és maga a tény hogy Őt így sokkal jobban kielégítettem, számomra páratlan élmény volt.

Válaszolván a kérdésededre, hogy taszít-e... Határozottan NEM! Sőt.. :)

2016. nov. 7. 21:40
 9/14 RRR ***** válasza:
100%

nem

és az a jó,hogy akkor jóval kívánósabb

megmosakszol ,türcsi a popsid alá és kész

akár csiklódat is nyalhatja

2016. nov. 7. 23:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Van Soft tampon(én még nem használtam).A vélemények megoszlanak róla....ráadásul nem olcsó.
2016. nov. 8. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!