Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok esténként a barátnőtökkel amikor nem dugtok?
Én végigkérdeztem több ismerőst és mindegyik azt mondja, hogy tévét vagy filmet néznek együtt.
Na én ilyet nem szoktam, mert nincs TV-m, csak elbutít. Helyette nyelvet tanulok, vagy olvasok, gyúrok ha egyedül vagyok itthon. Ez, viszont párban nem olyan jó program és nem is érdekli a csajokat.
Tanulj meg programozni, tanuljatok együtt kűzdősportokat...
ilyeneket lehet.
Sopánkodok, hogy tényleg képes nézni azt a sok butaságot a tv-ben olyan szinten, hogy kiakad ha elmegyek a tv előtt és lemarad 2 képkockáról.
Aztán arra gondolok biztos ő a hozzám való nő?
Megállapítom, hogy nem igazán de az összes többi is kb ilyen lenne. Aztán olvasok valamit a neten aminek van valami értelme.
PC-játékozunk általában :D Van,hogy mi is filmezünk, vagy sorozatot nézünk (általában letöltünk, tv-t mi is ritkán nézünk, ott is comedy centralt, de már unalmas egy idő után az..)
Sétálunk, ha olyan az idő. Edzeni lehet párosan is, olyanra is volt példa,bár nem este:) Vagy csak összebújva beszélgetünk, elrepül úgyis nagyon gyorsan egyébként az idő.
23L
Tv-t mi se nézünk, de filmeket, sorozatokat igen. Nem értem mi a különbség egy igényesebb film és egy könyv között.
Nyelvet tanulni, gyúrni meg lehet együtt is, mi is van h együtt edzünk, és rendszeresen elmegyünk futni is. Emellett még együtt főzünk, és hát házimunka is akad. Emellett mindenkinek kell sztem privátszféra, amíg én kockulok, ő olvas, netezik stb. Meg azért nem csak otthon kell ülni, el is kell menni néha valahova. Sétálni, étterembe, bulizni, színházba, kocsmába haverokkal stb. Hétvégén gyakran kirándulunk v ilyesmi.
Mivel dolgozunk, a szabadidőnk közelít a nullához, tehát azért ilyesmi problémáink nincsenek, hogy nem tudunk mit kezdeni magunkkal. Igazából minden perc élmény amit nem a munkahelyen zsigerelnek ki belőlünk, és együtt tudunk tölteni.
Mi a többiek által leírtak mellett társasozni is szoktunk. :D
L/20
Ha minden csajt olyan hülyének tartasz, hogy nem érdekelheti őket a nyelvtanulás, olvasás vagy gyúrás, akkor egyrészt nem hiszem, hogy a közeljövőben tartanod kell ettől a problémától, másrészt úgy látszik neked tv nélkül is megy a butulás. :)
Amúgy meg nem vagytok összenőve, mindenki csinálhatja a saját dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!