Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 24 év körüli nő aki nem volt még szűz férfival és szivesen lenne neki az első?
Ennyire azért ne nézd hülyének a nőket .
Senki nem fog lefeküdni egy vadidegennel csak azért mert szűz.
Gondolkozz már kicsit.
Én azzal nem vitatkozom, hogy fordított felállásban egy szűz lány ha ilyet írna ki azonnal megbombáznák levelekkel.
Ilyen téren azt hiszem a férfiak többségének mindegy a keret, csak lyuk legyen.
De azt mondjuk erősen kétlem, hogy egy nő aki teszem fel csak szexkapcsolatot szeretne, azt egy szűz férfival képzelné el.
Elhiszem, hogy vannak akiket vonz az ha a másik fél még szűz, de ezt is kapcsolatban tudom elképzelni a nő részéről.
De azt kizártnak tartom, hogy egy ismeretlen férfival bárki lefeküdne csak azért mert még szűz.
Ilyet maximum a mesében láthatsz, de abban is a korhatáros fajtában.
#2-es voltam.
Izgatna a gondolat, de azért nem mindegy, hogy egy 25-30 körüli lúzer pasiról van szó, aki a csúnyasága vagy kiállhatalansága miatt szűz, vagy egy vagány, jóképű,16 körüli jópasiról. Az elsőt én is elhajtanám, a másodiktól, megtiszteltetés lenne,és legyezgetné a hiúságom, hogy én vagyok az első nője(+izgatnak is a jóképű fiatal srácok).
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!