Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a szomszéd csajjal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a szomszéd csajjal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap áthívott hogy a laptopján csináljak meg valamit, hogy legyen net. Meg is csináltam, utána elkeztünk beszélgetni.

Nagyon régen ismertük már egymást szinte együtt nőttünk föl. Kiderült hogy most ment szét a barátjával és nagyon megviselte ez az egész. Elmesélte nekem a sztorit, én végighallgattam, majd indulni készültem, de az ajtóból visszarántott és megcsókolt. Aztán mintha fölgyorsították volna az időt, mert pillanatok alatt a szobájában találtam magam,persze ruha nélkül. Én még szűz voltam, ezt mondtam is neki, örült hogy ő vezethet be a szex rejtelmeibe. Nagyon szép éjszakát töltöttünk együtt. Az a baj hogy most picit kínosnak érzem ha találkoznánk. Én benne lennék párkapcsolatban is de én 20 vagyok ő pedig 27.

Mit tegyek?

20F

2017. aug. 6. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Belé ne essél már az első éjszaka útán, csak meghúzatta magát! Különben nem lettél volna eddig csak egy szomszéd. 23/F
2017. aug. 6. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Eddig jó, az egyetlen értelmes választ a lány adta.

1. Ha élvezted, akkor folytasd, nem kell rögtön ennyi idősen ásó-kapa-nagyharangos kapcsolatban gondolkodni.

Járj át hozzá, élvezd hogy van valaki akivel elvileg kötetlenül élvezkedhetsz.

2. Általános törvény, ha jó volt neki nem kicsit, akkor úgyis akarja még és szólni fog mikor kellesz, te meg menj és élvezd, ennyi a dolog ebben a szituban.

Mellesleg hasonló történt velem mikor 21 voltam. Megismerkedtem egy 29é, Gregor Bernadetthez szinte hasonmás nővel délután 3 kor, este 10 kor felmentem hozzá és ott is ragadtam 5 évig. És ? Jó volt ku.....ra. Ennyi.

Hagyjátok már ezt a beskatulyázást, hogy komolyat akar vagy csak kihasznál stb. Egy kölcsönösen szexelünk kapcsolat nem lehet kihasználósdi. Miért ? Mert mindkettő csak azt akarja és élvezi. Ez hol kihasználás ?

2017. aug. 7. 06:02
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én benne lennék párkapcsolatban is de én 20 vagyok ő pedig 27."

Na és? Nincs abban semmi gáz. Igaz, hogy szerencsésebb lenne fordítva, de gondolom, úgysem lesztek 50 évig együtt.

2017. aug. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!