Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy csajjal még novemberben, azóta nem tudok vele megint?
Figyelt kérdés
Jó tudom bu zi voltam, hogy utána nem kerestem, de decemberben megkérdeztem, hogy akar-e dug ni és lerázott. Most vagy 2-3 hete megint bepróbálkoztam, de most el akartam hívni egy kicsit beszélgetni/iszogatni, de megint lerázott, hogy tudja, hogy mit akarok tőle, de ő nem akarja azt tőlem.
WTF? Akkor minek dug ott velem?
2017. máj. 23. 17:18
2/9 A kérdező kommentje:
Mert?
Hogy tudnám ismét megszerezni?
2017. máj. 23. 17:21
3/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam küldök neki virágot! Ez működhet? Addig küldöm neki amíg be nem adja a derekát!
2017. máj. 23. 17:22
4/9 anonim válasza:
Pedig olyan romantikus az a kérdés hogy "akarsz e dugni?". Komolyan nem értem hogy lehet erre nemet mondani...
5/9 anonim válasza:
Tudod vannak fellángolások az életben (nekem is volt Rapper korszakom) lehet neki is az volt kicsit felszabadult dugtatok kész ennyi nem kell mindenbe értelmet magyarázni...
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem élvezte, nem tetszel neki józanon, kicsi a farkad, stb... Ha nem akarja, ne erőltesd.
7/9 A kérdező kommentje:
2× is elélvezett! Egyedül ami nem tetszett neki, hogy nem akartam megcsókolni.
2017. máj. 23. 18:17
8/9 anonim válasza:
Azért mer csak 1 egyéjszakás kaland voltál a sok közül
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert előző évben szintén lefeküdtünk.
2017. máj. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!