Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Újra lefeküdtem az exemmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lefeküdtem az exemmel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 év után szakítottunk kb 1 hónapja. A napokban ismét találkoztunk (véletlen futottunk össze) és a vége az lett, hogy ismét lefeküdtünk. Nem tudom, hogy csak a szexet, vagy őt kívántam meg. Azóta írt, de nem tudom, hogy szeretnék e vele beszélni egyáltalán. Szerintetek?

2017. febr. 4. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem vagytok túl egymáson, ez teljesen normális. Ha szeretitek még egymást, és megoldható a probléma, ami miatt szakítottatok, lehet, hogy érdemes lenne átgondolni és újra megpróbálni.

Ha viszont nem akartok már egymástól semmit, ne történjen meg újra, mert nagyon csúnya vége is lehet. Én így jártam, úgyhogy tudom :D

2017. febr. 4. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Remélhetőleg nincs senkitek közben. Ha mégis, ajánlom, hogy tépjétek ki a gerinceteket és üssétek agyon vele magatokat.
2017. febr. 4. 16:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló, de persze :DDD közben van 2 másik pasim, ő meg amúgy háremet tart, dehát az akkor is volt neki, amikor együtt voltunk:))))

Nem, nincs senkink közben.

2017. febr. 4. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megnyugodott a lelkem :D Beszéljétek meg az egészet, hogyan tovább...
2017. febr. 4. 16:21
 5/11 mantis religiosa ***** válasza:
83%

Nincs ebben semmi rossz, csak még Neked új a helyzet. Sokak véleménye szerint: legjobb szex, az ex-szex! :-)

Ha lecsillapodott a kezdeti fellándolás, beszéljétek meg a dolgokat, aztán kiderül mi lesz!

2017. febr. 4. 18:36
 6/11 mantis religiosa ***** válasza:
fellángolás
2017. febr. 4. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Az exed azért az exed, mert együtt nem ment a bicikli. Innentől kezdve az egész csak meddő gatyázás, amíg összejártok dugni. Zárjátok le korrekt módon, és menjen mindenki az útjára. Ha dugáshoz elég felnőttnek érzitek magatokat, akkor a kapcsolat korrekt lezárásához is legyetek azok.
2017. febr. 4. 18:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Na hát igen, főleg, hogy a szakításunk is egy vicces sztori, azok utána én nem nagyon akartam semmit tőle. Aztán ez bumm. Ezért is született a kérdésem, de egész nap kattogtam és szerintem inkább kívántam Valamit, mint kifejezetten őt. Max egy hirtelen új fellángolás.

Mindenesetre köszönöm nektek

2017. febr. 4. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is össze járogattam az exemmel, ha jó a szex és nem artok vele senkinek - alapon , miért ne, de ha valamelyikotok érez meg a másik iránt, mély sebeket tud okozni a dolog és gátolja a továbblépést.
2017. febr. 4. 22:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Ő elvileg még többet érez. De nemtudom.
2017. febr. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!