Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exemmel, szeret, vagy csak "arra" kellettem? 25f
3 hónapja nem beszéltünk, tegnapelőtt és tegnap is nála voltam. Előszőr távolság tartó volt aztán egyre bújósabb, aztán meg akartam csókolni nem hagyta. Amikor mentem volna rámmászot szexeltünk. Tegnap csak bújós puszilkodás volt és együtt alvás. Én kerestem szeretném újra kezdeni. Megkérdeztem, hogy érez, nem mondott semmit csak megcsókolt. Viszont nem mondta azt sem, hogy folytatná vagy megbánta volna, hogy kidobott. Mit tegyek nyomuljak, vagy várjak egy pici reakciót? Most volt a szülinapja vettem ajcsit stb. Vagy csak hiányzik neki a szex és ezért mászott rám?
25f
Ahogy erzed.
Ha romantikus alkalom volt, keresd persze, ha nem annyira, akkor csak lightosan, par nap mulva mondjuk.
Ennél többet kellene tudni,hogy konkrét véleményt írhassunk.
Pl.:meddig voltatok együtt és miért szakított a párod veled?
A partner hiánya, főleg a szex hiánya!
De csak élvezd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!