Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a szomszéd csajjal. Mit tegyek?
Tegnap áthívott hogy a laptopján csináljak meg valamit, hogy legyen net. Meg is csináltam, utána elkeztünk beszélgetni.
Nagyon régen ismertük már egymást szinte együtt nőttünk föl. Kiderült hogy most ment szét a barátjával és nagyon megviselte ez az egész. Elmesélte nekem a sztorit, én végighallgattam, majd indulni készültem, de az ajtóból visszarántott és megcsókolt. Aztán mintha fölgyorsították volna az időt, mert pillanatok alatt a szobájában találtam magam,persze ruha nélkül. Én még szűz voltam, ezt mondtam is neki, örült hogy ő vezethet be a szex rejtelmeibe. Nagyon szép éjszakát töltöttünk együtt. Az a baj hogy most picit kínosnak érzem ha találkoznánk. Én benne lennék párkapcsolatban is de én 20 vagyok ő pedig 27.
Mit tegyek?
20F
És mi akadálya? A kor nem az.
Menj át stabilizálni kell a rendszert! :)
Fiúk ne legyetek már irigyek. Kicsit uncsi hogy ha valamilyen fiatal szűz srácnak összejön egy idősebb nő akkor már Tuti kamu? Ennyire zavar hogy ami valakinek sikerül az nektek nem?
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!