Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van még olyan, aki nem a "legyen 190 magas, vékony/jajdeizmos, színészarcú" pasitípusra vágyik?
Figyelt kérdés
Tudom már könyökön kijövő kérdéstípus, mégis érdekel a dolog. Úgy tűnik, vagy én futok csak bele ilyen igényekbe, vagy nagyon nincs szerencsém. Ezt szeretném megtudni.
28/F
2017. aug. 4. 02:16
1/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem kell "tökéletesnek" lennie, csak azért tetsszen az összkép. Ha nem vonz, akkor nem működne.
2/8 anonim válasza:
De mindegyik olyanra vágyik.Ahogy te sem kiélt,pengeszájú,munkásnő arcúra. 183/44F
3/8 A kérdező kommentje:
2-es persze, vannak árnyalatok, amit sokan nem fognak fel már, és próbababát keresnek a valóságban is :D Vagy sikerül, vagy nekiállnak keseregni, hogy nem, nincs normális ellenkező nemű. Főleg aki még normálisan is bánna vele, aminek aztán van köze a külső ideálhoz. Zavar van sok fejben ezzel az egésszel, azt látom.
2017. aug. 4. 02:47
4/8 anonim válasza:
Ezek közűl csak egy a vágyam általában hogy jó magas legyen, mert sajnos én is 180 magas lány vagyok és nagyon rosszul érezném magam nálam alacsonyabbal. A többi nem fontos. Persze legyen jó az ösz kép, de nincsenek ilyen vágyaim. Nekem a legfontosabb hogy igényes legyen.
5/8 anonim válasza:
En nem erre bukom. Soha nem vonzott ez a típus amit leírtál. Meg tudom állapítani, hogy szép, de nekem azok pasik jönnek be, akik NEM modell típusok. Őket tartom vonzónak, izgalmasnak. A modell típusok nem keltik fel az erdeklődésemet es soha nem is keltették.
40N
6/8 anonim válasza:
A párom alacsony, fél millis haju és van épphogy-pocakja, de imádom a hangját, a mosolyát, a pillantását, a hobbit-alkatát... nem kéne egy 190 magas csávo sem, föleeg mert kitörik töle a nyakam. ;)
8/8 anonim válasza:
Nincs. De mivel nem jut mindenkinek ilyen, a legtöbben kompromisszumot kötnek es lejjebb engedik a mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!