Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megláttok egy magas és vékony fiút akkor elkezdtek azon gondolkodni, hogy nagy lehet e neki a farka?
Figyelt kérdés
Légyszi a korodat is írd le!
Köszi!:))
2017. ápr. 19. 09:02
1/14 anonim válasza:
Ilyesmi sose jutott eszembe a magassága és alkata alapján :D 23
3/14 anonim válasza:
Nem igazán tetszenek a vékony fiúk,így nem ábrándozom a farkukról sem.:) 22
4/14 anonim válasza:
Nem max azon hogy mennyivel tetszetősebb lenne néhány kg plusszal. Nem szeretem ha Egy pasi vékony nincs mit fogni rajta. És pont nem a farka mérete érdekel. Kor 23
5/14 anonim válasza:
Csak akkor, ha komolyan is érdekel az illető. Random közömbös személyeken nem szoktam gondolkodni.
És most egy magas vékony fiú tetszett meg, szóval róla már fantáziálok.
18l
6/14 anonim válasza:
Előfordult már, de azért nem mindennapos.
9/14 anonim válasza:
Csak akkor, ha tetszik. Amúgy meg csak úgy, egy férfi láttán, aki teljesen hidegen hagy, nem a farkak méretén jár az eszem.
10/14 anonim válasza:
Én igen.
Ha magas ès olyan szikár sokkan könnyebben tudom elképzelni, hogy nagy farka van.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!