Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyokhoz szol a kerdes,16-21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyokhoz szol a kerdes,16-21 ev koruliekhez. Nalatok milyen "karos szokas" fer bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Cigi, fű,szerencsejatek...ilyenekre gondolok.

És mi nem?

19/f

2017. aug. 3. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha olyan országban élnék azzal a sráccal, ahol legális a fű, akkor amíg nem tolja túl, oké.

A cigit nem bírom elviselni, de ha nagyon szerelmes vagyok, akkor az is oké. (Azért megpróbálnám leszoktatni róla, vagy átszoktatni e-cigire.)

Ha kicsit többet játszana számítógépen, mint az az egészséges, akkor azért sem szólnék be, csak az életét ne tegye tönkre.

Szerencsejáték nem, túlzott alkoholizmus nem, egyéb drogok nem, facebook-függőség nem.

17/L.

2017. aug. 3. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Dohányzás belefér nekem még, de a napi szintű ivás az már nem. Max ha hétvégén néha elmennek haverokkal inni az úgy oké, de ne legyen alkoholista.

Többi nem fér bele.

20/L

2017. aug. 3. 18:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Cigi, rendszeresebb alkohol (sörre gondolok). Ha a videojáték ide sorolható, akkor az is. 21
2017. aug. 3. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Mivel én nem cigizek és nemis tudom elviselni a szagát, nem drogozok, igyekszek egészségesen élni, így ugyanezt várom el fordítva is. Persze hétvégente buliban, barátoknál belefér az alkohol, emberi mértékben. A szerencsejáték és társai addig vannak rendben, amíg nem válik a rabjává, a függőség mindig káros dolog, bármiről is legyen szó.

21L

2017. okt. 4. 22:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem egy nagy zene, de a szöveg kicsit vicces, kicsit obszcén, de végülis igaz...

Ne szívjál füvet!

Szívjál inkább fa5zt!

Mert, ha fa5zt szívsz kedvesem,

Az senkit nem aggaszt.

[link]

2017. okt. 31. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!