Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyokhoz szol a kerdes,16-21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyokhoz szol a kerdes,16-21 ev koruliekhez. Nalatok milyen "karos szokas" fer bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Cigi, fű,szerencsejatek...ilyenekre gondolok.

És mi nem?

19/f

2017. aug. 3. 15:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

A legjobb az ha nem cigizik, de ezt még elviselem. Füvessel, alkoholistával, játékfüggővel stb szóba sem állnék.

18/l

2017. aug. 3. 16:15
 12/25 anonim válasza:
87%
Nálam személyszerint a cigi, alkohol (mértékkel) belefér, az összes drogot utálom szóval fű off, a tippmix-szel nincs bajom egészséges hatarokon belül azért ne rakjon meg hetente 50000 ft-ot mert lehet falra másznék :D
2017. aug. 3. 16:17
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

ezek közül talán csak a szerencsejáték nem fér bele, csődbe azért ne menjen, attól pedig könnyű.. a cigit mondjuk utálom, de sajnos rengetegen csinálják, nehéz olyat találni, aki nem. füvessel már volt is dolgom, nem sokban különbözik egy átlag embertől, nem is szippant be annyira a legtöbbször, mint a többi függőség.. ha valaki intellignes, akkor ez sincs tiltólistán. most gondolkodok, hogy milyen káros szokás nem fér bele, de igazából ha valakibe szerelmes vagyok, akkor úgyis megyek a szívem után, ami talán gyengeség, de én ilyen vagyok...

18/L

2017. aug. 3. 16:27
 14/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, szerencsejáték alatt se tippmixet, vagy ilyesmit értek, amit rengetegen csinálnak, hanem nah..én másra asszociálok xdd de akkor ez sem kizáró ok
2017. aug. 3. 16:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Nálam egyik se jönne be. Csaj esetében....
2017. aug. 3. 16:32
 16/25 anonim ***** válasza:
De máshol se.
2017. aug. 3. 16:35
 17/25 anonim ***** válasza:

A cigi engem eléggé zavar, de nem mondom azt, hogy kizáró ok, ha nem láncdohányos.

Fű kizáró!

Szerencsejáték.. hát, az, ha felad egy lottót vagy fogad... akkor nem zavar. Amíg nem nagy tételekben zajlik

2017. aug. 3. 16:37
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

Idősebb vagyok jóval mint a korhatár, de azért remélem nem bánod, hogy válaszolok én is.

A párom dohányzik és mivel én is ezért az nem zavar. De a többi szerintem zavaró tud lenni. Főleg a drogok mint pl a fű. A szerencsejáték és az alkohol pedig mértékkel belefér csak fontos, hogy legyen egy határ. Beszéljünk most bármelyik nemről.

51/N

2017. aug. 3. 16:47
 19/25 A kérdező kommentje:

Kivancsi voltam ra mit valaszoltok :)

Azert a fuvet nem asszocialnam a droggal ...mert a fu nem okoz fuggosseget es nem is durva . (Ez az en velemenyem nem kell ez utan majd lehurrogni).

Koszonom a valaszolat!:)

2017. aug. 3. 17:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Dohányzás belefér.

20L

2017. aug. 3. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!