Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A popsi ujjazás is káros?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok ott, és imádom, ha a barátom néha megujjazza meg simogatja a fenekemet, egyszer be is tette kicsit, de csak a hegyét. Anált nem szeretne egyikünk sem, de ez így jó érzés.
Ez is károsíthatja a végbelet?
2017. júl. 26. 13:04
1/7 anonim válasza:
Nem,legalábbis nekem semmi bajom ennyitől.
3/7 anonim válasza:
Nagyon durván kell ahhoz csinálni h ártson
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy IS? Az analis szex nem karositja az anuszod. Izombol van. A karizmod sem lazul meg, ha sokat van hasznalva. Bullshit!
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem káros. Sőt, ha s*ggbedugna az is csak neki lehetne veszélyes, ha nem húz gumit, tekintve hogy hova dugná. Ha mondjuk meg akarná öklözni a hátsód (van ilyen is igen) akkor ott már tönkremehetnének dolgok. De ha érzéssel megdugja a popsid azzal semmi gondod nem lehet. Mondjuk a gyakori beöntés káros lehet, tönkreteheti a bélflórát.
6/7 anonim válasza:
4-5:
Azért javaslom beszéljetek egy proktologussal es árnyaltabban fogjatok latni a problémát.
Sajnos az arra hajlamosakban könnyen aranyeret idézhet elő, de már vegbelrepedes is volt az ismeretségi körömben az egyik lánynál.
Most nem az ujjazasrol beszélek hanem a seggbedugasrol.
En is imadom csinálni de azért ne tegyünk ugy mintha ez egy kockázatmentes dolog lenne.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo az izom meglazulasra gondolt. Egy aranyer/repedes csupan hamserules nem nagy dolog, parszor volt mar nekem es nehany nap alatt gyogyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!