Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok Ti nem vagytok irigyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok Ti nem vagytok irigyek a nőkre, ez miatt a sok orgazmus miatt, ami nekik hasznos is, nekünk meg szinte káros?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy a nőknek minél gyakoribb annál jobb, a férfiaknak meg fordítva, mert elmegy az energiájuk. Ezt magamon is érzem, utána napokig zombi vagyok. Hónapok óta ezen kattogok.

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=8AeZn6MvZZg

2017. júl. 1. 22:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogy káros egy jó spricc
2017. júl. 1. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez micsoda egy baromsag
2017. júl. 1. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Idősebb korban nem ajánlott sokat lövöldözni.
2017. júl. 1. 22:33
 4/13 A kérdező kommentje:

De sajnos így van, átolvastam már az egész netet. Kipróbáltam milyen ha 1 hónapig nem csapom ki és minden jobban ment. Csajozás, a munka, befektetés, stb. Nem a levegőbe beszélek!

[link]

2017. júl. 1. 22:34
 5/13 pptomi ***** válasza:
100%
Én pont fordítva vagyok vele. Ha nincs szex egy hétig, akkor nem koncentrálok a melóra, feszült leszek és hasonlók. Én azt olvastam, hogy prosztata gondokat okozhat, ha nincs szex. Ha meg mégis csak káros , akkor valamibe meg kell egyszer dögleni:) Inkább a szexet választom. Ha pedig tényleg káros lenne, akkor már szerintem nem is élnék:)
2017. júl. 1. 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem irigylem őket. Nekem nem erre van szükségem a boldogsághoz, hogy sorozatban elélvezzek.
2017. júl. 1. 22:48
 7/13 anonim ***** válasza:
nem káros csak potolni kell az eltávozó ásványi anyagokat :D és a csajom is egészséges töle :P
2017. júl. 1. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, én nőként azért irigyellek titeket, mert nem kell 20-30 perceket dolgoznotok egy nyamvadt orgazmuson, hanem simán lezavarjátok a sztorit egy fél reklámszünet alatt, ha akarjátok.
2017. júl. 1. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:
17%

#8as Már nem azèrt de viszonylag 'sok' nőnek megy elèg rövid idő alatt.. Nekem is 1-2 perc alatt megvan,ha úgy akarom:'D

Nyilván sok mindentől függ tisztába vagyok vele..de ezaz oldal egyre kevesebb..akiknek ennyire nehèzkes. Itt is inkább az ellenkezőjèt olvasom.

24L

2017. júl. 1. 23:26
 10/13 anonim ***** válasza:

De jólenne, ha sok-sok nőnek 20-30 perc kellene, és azt végig nyalakodhatnám minden este! :)

És reggel... :))

2017. júl. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!