Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok Ti nem vagytok irigyek a nőkre, ez miatt a sok orgazmus miatt, ami nekik hasznos is, nekünk meg szinte káros?
Több helyen olvastam, hogy a nőknek minél gyakoribb annál jobb, a férfiaknak meg fordítva, mert elmegy az energiájuk. Ezt magamon is érzem, utána napokig zombi vagyok. Hónapok óta ezen kattogok.
https://www.youtube.com/watch?v=8AeZn6MvZZg
De sajnos így van, átolvastam már az egész netet. Kipróbáltam milyen ha 1 hónapig nem csapom ki és minden jobban ment. Csajozás, a munka, befektetés, stb. Nem a levegőbe beszélek!
#8as Már nem azèrt de viszonylag 'sok' nőnek megy elèg rövid idő alatt.. Nekem is 1-2 perc alatt megvan,ha úgy akarom:'D
Nyilván sok mindentől függ tisztába vagyok vele..de ezaz oldal egyre kevesebb..akiknek ennyire nehèzkes. Itt is inkább az ellenkezőjèt olvasom.
24L
De jólenne, ha sok-sok nőnek 20-30 perc kellene, és azt végig nyalakodhatnám minden este! :)
És reggel... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!