Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség! Valamit tennem kéne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Valamit tennem kéne?

Figyelt kérdés
Ma reggel rajtakaptam a bátyámat, hogy a szennyesből kivett bugyimat szagolgatja. Azonnal kivettem a kezéből, nagyon ideges vagyok. Kellene még tennem valamit?
2017. aug. 2. 11:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de a szennyesből kivett bugyi csak szerintem büdös? :D
2017. okt. 5. 11:10
 32/35 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és szerintem gáz.

És nem, nem csinál ilyet minden fiútesó (szerintem).

Beszélj vele..

24L

2017. okt. 5. 11:59
 33/35 Téékáá ***** válasza:

Milyen idősek vagytok?

Ha fiatalok akkor kíváncsiság..ha idősebbek akkor elég furcsa..

Arra tippelek h 14 körül lehettek.

2017. okt. 5. 12:17
 34/35 anonim ***** válasza:
már szagot fogott,már maszturbált is, képzeletében már meg is dugott
2017. okt. 5. 14:28
 35/35 anonim ***** válasza:

A fantáziát a valóságtól egy világ választja el. Igen, a kamasz fiúk fantáziálmak a közvetlen hozzátartozóikról is, sőt, a spontán éjszakai magömléskori, úgynevezett nedves álmaikban is gyakran családtagok a szereplők. De hiszen a nők is ráizgulnak képzeletben a (jóképű és nagy farkú)) erőszaktevőre, sokan a többes szexről fantáziálmak. Ez azonban nem megy el a cselekvésig.

A bátyád esete sem más. Ha jól sejtem, még nem volt dolga hús-vér lánnyal, hát kíváncsi, milyen lehet a punci, milyen a szaga. Eredetiben még nincs módja, hát erre fanyalodott.

Nem a te puncidba kíváncsi, nem a vérfertőzést kell ebben látni, hanem a serdülő fiú szexuális izgalmát.

Szerintem épp elég volt neki a megszégyenülés. Nem kell ezzel többet foglalkozni. (Mi volt a reakciója?)

2017. okt. 5. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!