Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Valamit tennem kéne?
Én lány vagyok, és szerintem gáz.
És nem, nem csinál ilyet minden fiútesó (szerintem).
Beszélj vele..
24L
Milyen idősek vagytok?
Ha fiatalok akkor kíváncsiság..ha idősebbek akkor elég furcsa..
Arra tippelek h 14 körül lehettek.
A fantáziát a valóságtól egy világ választja el. Igen, a kamasz fiúk fantáziálmak a közvetlen hozzátartozóikról is, sőt, a spontán éjszakai magömléskori, úgynevezett nedves álmaikban is gyakran családtagok a szereplők. De hiszen a nők is ráizgulnak képzeletben a (jóképű és nagy farkú)) erőszaktevőre, sokan a többes szexről fantáziálmak. Ez azonban nem megy el a cselekvésig.
A bátyád esete sem más. Ha jól sejtem, még nem volt dolga hús-vér lánnyal, hát kíváncsi, milyen lehet a punci, milyen a szaga. Eredetiben még nincs módja, hát erre fanyalodott.
Nem a te puncidba kíváncsi, nem a vérfertőzést kell ebben látni, hanem a serdülő fiú szexuális izgalmát.
Szerintem épp elég volt neki a megszégyenülés. Nem kell ezzel többet foglalkozni. (Mi volt a reakciója?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!