Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség! Valamit tennem kéne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Valamit tennem kéne?

Figyelt kérdés
Ma reggel rajtakaptam a bátyámat, hogy a szennyesből kivett bugyimat szagolgatja. Azonnal kivettem a kezéből, nagyon ideges vagyok. Kellene még tennem valamit?
2017. aug. 2. 11:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem elég beteges, tuti kíván téged és elképzelt már, hogy nem csak a bugyid, hanem a nunid is szagolgatja és kinyalna szívesen. Te is elképzelted már őt ilyen helyzetben? Mennyi idős?
2017. aug. 2. 11:27
 12/35 A kérdező kommentje:
Kicsit furcsák a reakciók. Azt hittem, jogos a felháborodásom. Lehet akkor, csak én lihegtem túl a dolgot, nem tudom...
2017. aug. 2. 11:34
 13/35 anonim ***** válasza:
67%
Vagy, tényleg belefér ez ma a magyar hétköznapokba. :)
2017. aug. 2. 11:37
 14/35 anonim ***** válasza:
14%
Egyszer belefér nem?
2017. aug. 2. 11:57
 15/35 A kérdező kommentje:
És, ha nem egyszer volt már? Írjanak már lányok is!
2017. aug. 2. 12:06
 16/35 anonim ***** válasza:
70%
Ez egyszer sem fér bele! A testvéred beteg és rád vágyik titokban ez biztos. Próbáld kerülni az ilyen helyzeteket ne mutogasd neki a popsid, ha nem muszáj, mert azzal csak még jobban kívánni fog. 25/L
2017. aug. 2. 12:11
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Meg is dugna téged, ez holtbiztos. Előbb utóbb be fog próbálkozni.
2017. aug. 2. 12:14
 18/35 anonim ***** válasza:
12%

Egyszerű kíváncsiság, a puncidra kíváncsi, és nem mint testvérre.

Ha nem a testvére lennél, nem csak szagolgatná hidd el, de jól megkukkolna, majd jól megdöngetne :D

2017. aug. 2. 12:27
 19/35 A kérdező kommentje:
Na, végre lány is válaszolt!
2017. aug. 2. 12:40
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
16-os! (25 éves Lány) Csak szólok, hogy a fiútesók szinte mind elképzelik, milyen lehet a lánytesójukkal. Szóval, ha Neked van öcséd vagy bátyád, nagy eséllyel ő is gondolt már arra, milyen lehetsz szex közben. Kérdezd meg, ha olyan a viszonyotok! Csak el ne felejts levegőt venni utána a választól...
2017. aug. 2. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!