Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Valamit tennem kéne?
21/35 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, ez azért szomorú, ha így van!
22 éves férfi vagyok. Hát ez beteg de nagyon. Az hogy itt megértők,azért mert trollok és perverzek azért! Ezért nem lehet az ilyet a netre kirakni. Most is simán ha elolvassa ezt valaki azt hiszi hogy undorítóak a férfiak ezek miatt a .... miatt. De a kérdésedre. Ez nem normáális,és megfogadnám a 16-os tanácsát,mert igaza van. Ha az sem segít szólj valakinek. És amúgy már bocsánat de üzenem is a 16-osnak hogy bocs,de én életemben el nem tudnám képzelni hogy a nővéremmel csináljam,sőt már a gondolatától is undorodok...úgyhogy ez nem feltétlenül igaz.
2017. aug. 2. 18:56
2017. aug. 2. 22:34
Szerintem már semmit nem tudsz tenni.
2017. aug. 2. 22:35
Ez tényleg pasi szokás, a 20-as nagyon jól leírta! A férfiak, főleg 14-20 között mindíg fantáziálnak akár a lánytestvérükről, vagy az anyjukról. Ez ilyen ösztönös dolog. Ugyebár az állatvilágban szaporodnának is velük.
Ettől függetlenül max. szagolgatásig és fürdőszobai leskelődésig mennek el és ez
elismert pszichológusok szerint is teljesen normális, keress csak rá!
Viszont a lényeg, hogy ettől még nem szexelnének a rokonaikkal a valóságban, ez választja el Őket a beteg emberektől, de Őket sem kell gyűlőlni mert nem tehetnek róla.
Ha normálisan szocializálódott és nincsenek genetikai deffektjei sem akkor nem kell tőle tartani, mert tényleg 10/8 pasi csinált már hasonlót. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül, de azért ne öltözz előtte, meg ne szexiskedj a jelenlétében.
2017. aug. 9. 13:03
22-es vagyok és még mindig férfi. 25-ös ez egy ordas nagy baromság amit leírtál... És nem pasi szokás,hanem aberrált beteg szokás. Ne próbáljuk már tudományos köntösbe vinni és ezt felmentésként felhozni...mert eza tudomány legnagyobb meggyalázása...
2017. aug. 9. 23:32
Attól még, hogy te itt lázadsz a tudomány szerint tényleg normális. És azt senki nem mondta, hogy minden pasi csinálná, de a legtöbb igen.
2017. aug. 10. 00:39
Nő vagyok, nem lány. szerintem nem normális. Egy testvér semmilyen módon ne vágyjon, még kiváncsiságbol sem a testvérére. Söt! Semmilyen rokon a rokonára! Egyáltalán ne a saját vérénél kiváncsiskodjon. Olvass neten erröl szerintem, hátha ott van vmi tanács, h hogy kezeld ezt a helyzetet. Elöbb készülj fel a témábol, csak utána beszélj vele, addig ne, mert csak árthatsu vele.
2017. aug. 18. 10:28
2017. aug. 25. 11:19
Keressetek már rá eg komolyabb hangvételű pszichológiai könyvre ami ilyesmikkel foglalkozik és le lesz írva, hogy NORMÁLIS!
Ha meztelenül álló farokkal látnád, lehet hogy Te is ráizgúlnál, mert bizonyos keretek közöttnem lehetparancsolni az ösztönöknek.
De azt senki nem állítja, hogy szexelnétek is.
A fantázia és a valós szex ég és föld.
2017. szept. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések: