Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megyek el ilyen gyorsan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megyek el ilyen gyorsan? Tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Hello. Kifejtem a kérdésem.. Exemmel az együttlét eltartott 20 percig, volt mikor 1 óráig is.. Szerintem ez a 20 perc kb a normális.. Most viszont barátnőmmel nem bírom addig.. Szűz volt mikor összejöttünk. Amikor lefekszek vele nem bírom csak 1-2-3 percig.. Nem tudom mit tegyek, hisz szeretném hogy ő is jobban élvezze.. Van aki azt mondja hogy azért mert szűk, ritkán vagyunk együtt stb.. Ez igaz is. A ritka együttlét azonban nem a megoldás, mikor ott vagyok több napot is nála akkor reggel-este lefekszünk, de akkor se bírom.. A szűkre viszont.. Előjátéknál igazából kitágítom, nem érzem szorosnak. Valaki tudna erre megoldást?

2017. aug. 2. 01:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

IGEN

Tehetsz ellene :

- nem görcsölsz előtte ezen

- nem állsz le az elsőelmenésed után

- lebujsz a puncijához és fínoman csókolozni kezdesz a puncijával

- és ha elélvez, ha jól csinálod, ő fog rádcuppanni és folytatnátok

Nem dugásdarabszámba mérik az együttlétet, sztem

2017. aug. 3. 07:18
 12/17 János Gilján ***** válasza:

Régen hosszasan fejtegettem a választ az ilyen kérdésekre mára meguntam. Ajánlom ezt az oldalt, itt választ kapsz a kérdéseidre:

[link]

Amennyiben pedig szeretnéd megtanulni a magömlés és az orgazmus szétválasztását, ami tökéletes megoldást nyújt a korai magömléses problémákra, akkor írj rám és segítek. Ha el tudsz élvezni magömlés nélkül, akkor teljesen mindegy, hogy hány perc után jön az orgazmus élmény, tudod folytatni a szeretkezést...

2017. aug. 3. 09:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Minden tiszteletem a tied, Jani barátom, (hasonló esetben ajánlani is szoktalak) de mos vitába kell szállnom veled. Kérdezőnek a régi párjával minden rendben volt, csak a mostanival vannak gondjai.

Tudom, hogy a könyöködön jön ki, hogy én mindent evolúciós oldalról közelítek meg, de szerintem a kulcs a legtöbb esetben ott van. Most is.

Feromonokról mindenki hallott már. Olyan illatanyagok ezek, amik sunyi alattomos módon hatnak a tudatalattinkra. Eredeti céljuk az, hogy segítsenek a párkeresésében, segítsenek, hogy megtaláljuk azt a személyt, akivel igazán egészséges, életképes utódokat tudunk nemzeni. Később is segítenek fenntartani a vonzalmunkat a párunk iránt, amikor esetleg már halványodnak a lángok. De Evolúció bácsit baromira nem érdekelte az, hogy évmilliók múltán valaki majd az anyját szidja a feromonok feltalálásáért. Ő csak tette a dolgát, hogy a fajfenntartást biztosítsa. És bizony előfordul olyan eset, hogy ezek a nyamvadt kis illatmolekulák ellenállhatatlan kényszerrel hajtják férfit, hogy megtermékenyítse az imádott nőt. Mielőbb! És itt nem segítenek illatszerek, nem segít a máskor remekül működő önuralom sem. Mert őrült kényszer hajt.

2017. aug. 3. 10:42
 14/17 János Gilján ***** válasza:
Miquel tökéletesen igazad lenne, de ha valaki képes kettéválasztani az orgazmusát és az ejakulációját, akkor teljesen mindegy, hogy az orgazmus milyen hamar és milyen intenzitással akar rátörni az emberünkre, ő képes lesz visszatartani az ejakulációját és aztán folytatni a szexet. Én amikor nagyon ki vagyok éhezve és nagyon felhúz a feleségem, általában már a behatolás utáni néhány másodpercben jön az orgazmus és vele az ejakulációs késztetés, de képes vagyok a kettők külön választani és aztán folytatni az aktust. Az evolúció bácsi pedig innentől "bekaphatja" :D
2017. aug. 3. 11:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Oké, meghajolok az érveid előtt.
2017. aug. 3. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaaaj gyerekek, hagyjátok már ezt :

GÖRCSÖLÉS GÖRCSÖLÉS GÖRCSÖLÉS ezen, hogy ki és mikor megy el, nem mindegy ? Élmény, élvezet ? Igen. Hát akkor ?

Ha szereted azt akivel együtt vagy, akkor ő is ugyanígykell hogy érezzen, és élveznie kell a mi örömünket, elélvezésünket.

A legfontosabb :

FOLYTATNI KELL, hogy hogyan, ez egyéni fantázia kérdése és persze a lány intelligenciája.

Ami ilyenkor felejtős, az a TV távirányító-sör-haverok-foci combó :-)

2017. aug. 5. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Hol jön ez a lány intelligenciájához? Már megbocsáss de nem értem mért kellene egy aktus arról szóljon hogy beteszi majd eg perc alatt elsül... Ez nőként nem elég az élvezethez, az orgazmushoz meg pláne nem, de még csak együttlétnek sem nevezném hiszen a lány nem elégült ki. Ha az ilyen állapot elfogadása és helyeslése intelligenciára utal a szemedben (ergo hülyének nézed azokat akik elégedetlenek) akkor úgy ahogy én is a te szemedben számos lány idióta megpeddig azért mert szeretnének kielégülni és nem érik be azzal az egy percel...
2017. aug. 5. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!