Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megyek el ilyen gyorsan? Tehetek ellene?
IGEN
Tehetsz ellene :
- nem görcsölsz előtte ezen
- nem állsz le az elsőelmenésed után
- lebujsz a puncijához és fínoman csókolozni kezdesz a puncijával
- és ha elélvez, ha jól csinálod, ő fog rádcuppanni és folytatnátok
Nem dugásdarabszámba mérik az együttlétet, sztem
Régen hosszasan fejtegettem a választ az ilyen kérdésekre mára meguntam. Ajánlom ezt az oldalt, itt választ kapsz a kérdéseidre:
Amennyiben pedig szeretnéd megtanulni a magömlés és az orgazmus szétválasztását, ami tökéletes megoldást nyújt a korai magömléses problémákra, akkor írj rám és segítek. Ha el tudsz élvezni magömlés nélkül, akkor teljesen mindegy, hogy hány perc után jön az orgazmus élmény, tudod folytatni a szeretkezést...
Minden tiszteletem a tied, Jani barátom, (hasonló esetben ajánlani is szoktalak) de mos vitába kell szállnom veled. Kérdezőnek a régi párjával minden rendben volt, csak a mostanival vannak gondjai.
Tudom, hogy a könyöködön jön ki, hogy én mindent evolúciós oldalról közelítek meg, de szerintem a kulcs a legtöbb esetben ott van. Most is.
Feromonokról mindenki hallott már. Olyan illatanyagok ezek, amik sunyi alattomos módon hatnak a tudatalattinkra. Eredeti céljuk az, hogy segítsenek a párkeresésében, segítsenek, hogy megtaláljuk azt a személyt, akivel igazán egészséges, életképes utódokat tudunk nemzeni. Később is segítenek fenntartani a vonzalmunkat a párunk iránt, amikor esetleg már halványodnak a lángok. De Evolúció bácsit baromira nem érdekelte az, hogy évmilliók múltán valaki majd az anyját szidja a feromonok feltalálásáért. Ő csak tette a dolgát, hogy a fajfenntartást biztosítsa. És bizony előfordul olyan eset, hogy ezek a nyamvadt kis illatmolekulák ellenállhatatlan kényszerrel hajtják férfit, hogy megtermékenyítse az imádott nőt. Mielőbb! És itt nem segítenek illatszerek, nem segít a máskor remekül működő önuralom sem. Mert őrült kényszer hajt.
Jaaaj gyerekek, hagyjátok már ezt :
GÖRCSÖLÉS GÖRCSÖLÉS GÖRCSÖLÉS ezen, hogy ki és mikor megy el, nem mindegy ? Élmény, élvezet ? Igen. Hát akkor ?
Ha szereted azt akivel együtt vagy, akkor ő is ugyanígykell hogy érezzen, és élveznie kell a mi örömünket, elélvezésünket.
A legfontosabb :
FOLYTATNI KELL, hogy hogyan, ez egyéni fantázia kérdése és persze a lány intelligenciája.
Ami ilyenkor felejtős, az a TV távirányító-sör-haverok-foci combó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!