Mit tehetek a gyorsan zsírosodó hajammal?
Sziaszok, 18 éves lány vagyok viszonylag hosszú vékonyszálú hajjal. Az a problémám, hogy megmosom a hajam és már kb másnap elkezd zsírosodni és lelapul. Egyre jobban kétségbe vagyok esve, mert már minden lehetséges módszert kipróbáltam (samponok, balzsamok, szárazsamponok, próbáltam kihúzni a hajmosást addig amíg lehet) de semmi nem használt. A legutóbbi tipp a csalán tinktúra volt, amiből pár cseppet hajmosás után a fejemre kell csepegtetni.. na most ettől az olajtól amikor megszárítottam a hajam hiába mostam meg ugyan olyan zsírosnak tűnt mint mielőtt megmostam. Segítsetek légyszives, hogy kell használni akkor a cseppeket, vagy mit tudnék tenni a hajammal?
köszönöm előre is és bocsánat a regényért
Kedves első válaszoló!
Volt már hogy két hetet hagytam ki, volt hogy egyet, de nekem nem használt.. most heti 2x vagy 1x szoktam..
Kedves második válaszoló!
A tojáspakolást hajmosás helyett alkalmazzam, vagy utána, vagy hogyan gondoltad? csak úgy a vizes hajra? vagy szárazra?
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!