Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Óvszer nélkül túl gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer nélkül túl gyorsan elmegyek, miért, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ovszerrel nincs gond, de nélküle gyorsan végem van,j vannak javaslatok?
2015. aug. 7. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
panaszkodnak emiatt a lányok_? ultimátumot adtak?mertha nem akkor kár parázni
2015. aug. 7. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Második menet beiktatása? vagy előtte könnyítesz magadon? mindkét megoldás jó lehet
2015. aug. 7. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

- Előtte könnyítesz magadon.

- Közben valami semlegesre gondolsz, amitől lelassulsz.

- Több együttlét egymás után?

Bizony egy idő után idegesítő. Nekem is a párom eldurrant sokszor időnek előtt. Ő is így volt, már veszekedtem rá, hogy mire levetkőzök már öltözhetek is vissza.

Nem bántástól mondtam ezt most, neked sem lehet jó, de lehet rajta alakítani. Női szemszögből meg azért nem jó ez az állapot, mert én például már szexbabának éreztem magam kb. sokadik alkalomnál. Az is kegyetlen rossz érzés. Idővel megtanulta magát visszafogni valamennyire. Nem tudom mire gondol közben, de hatásos. Meg szokott ajánlkozni, mikor tudja, hogy gyors menet lenne, hogy na most egy gyorsat aztán másodjára már nekem is jóóóó lesz. Hát ennek annyira nem szoktam mondjuk örülni, mert általában a másodikból semmi sem szokott lenni, mert elalszunk.

2015. aug. 7. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy mások is javasolták: előtte érdemes már elmenni, és a második menet során TANULNI visszafogni magad. Masztizás közben is gyakorolhatod, de nővel azért más...

A lényeg, hogy a férfi ejakuláció nagyon is fejben dől el, és meg lehet tanulni visszafogni, szabályozni. Csak gyakorlás és tudatosság kérdése.

2015. aug. 7. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
De egyszerűen úgy érzem, hogy túl érzékeny a makk, és ezért megyek el gyorsan, óvszerben nem érzem annyira a lányt, és úgy sokkal könnyebb
2015. aug. 7. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha sokszor szoktal maszturbalni, akkor ritkits az alkalmakon, az is kozre jatszik, esetleg probalkozz egy-egy percre kihuzni aktus kozben, amikor mar kozel erzed magad a csucshoz, s lassan megszokod :)
2015. aug. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!