Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bocs a sokszori buta kérdés miatt de még szűz vagyok és nem tudom hogy a méretem gondot okozhat-e a jövőben?
Figyelt kérdés
17cm hosszú és az átmérő az kb 4,5-5cm. Nem fogom azt tettetni hogy kicsinek goldolom. Csak szeretném tudni hogy pl egy szűz lánynak nagyon fájdalmas lenne vagy nem2017. aug. 1. 17:54
2/11 anonim válasza:
Az majd az adott lánynál ki fog derülni,hogy mennyire tágul.De még egy csomó minden befolyásolhatja,hogy fájni fog-e neki.Ezen előre ne gondolkodj.
3/11 anonim válasza:
Okozhat gondot, igen. Ilyen kicsi fütyikével nehéz lesz csajozni. Remélem legalább jó kocsid van.
4/11 anonim válasza:
Nekem ez már túl hosszú és túl vastag
23 N
5/11 anonim válasza:
Nyugi, csak a szájuk nagy!
20+ -osra vágyik 1-2 de már 10cm -nél fuldoklik. :-D
6/11 A kérdező kommentje:
:D
2017. aug. 1. 18:29
7/11 anonim válasza:
Elmondom drágám hogy attòl vègképp nem kell aggódnod, hogy túl nagy lesz :D
Maximum elsőre.
Később inkâbb attól félj hogy nem elég nagy.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi drágám. Releváns
2017. aug. 1. 18:40
9/11 anonim válasza:
Bizony releváns.
Akár az hogy ott a 17 centis kólasuveg a gatyeszba , azt nem tudod mit kezdj vele
10/11 anonim válasza:
Első pár alkalomnál elég :) Nekem mondjuk páromnak 19-20-as van és imádom sokszor viszont már annyira Nagy hogy a hasam is fáj tőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!