Miért van ennyi fiatal érettlen férfi/fiú?
Ez mindig így volt. Ha egy picit komolyabb munkatársakat akarsz, akkor tanulnod kell és kitörnöd a szintről.
A leírás alapján egy raktár, bevásárlóközpont dolgozói lehettek. Van feljebb, ott is van pár érdekes dolog, de messze jobb! :)
hol a fenében dolgozol?
én a helyedben felmondanék
#1 +1
Meg nem csak a huszonévesek ilyenek ám, sok 30-40-est láttam már, akik így nyilvánultak meg.
1-es:
Elször is a válaszodnak semmi köze a kérdéshez. Nem adtál rá választ. A te hozzáállásoddal visszakérdezhetném akár, hogy miért kell ennyi embernek kritizálnia a másikat, ahelyett, hogy érdemleges választ próbálna adni, vagy ha nem akar akkor hagyja ki a kérdést. De legalább rendes kritikát írtál volna minimum egy indokkal alátámasztva, de nem.
Másodszor. Szerintem nem helyesírási hibák, hanem sokkal inkább elgépelés. Telefonon könnyű mellényomni. Például nekem az "É" és az "Á" egymás mellett van, sokszor félrenyomok. De amúgy valóban sok hibát írtam, általában át szoktam ellenőrizni az írásomat, de most valahogy kimaradt.
Harmadszor. Miért gond, ha valaki a kérdés után hosszasan magyarázni próbálja az adott szituációt, hogy érthetőbb legyen? Mennyivel lenne jobb, ha odafingok egy 5 szavas kérdést és annyiban hagyom?
És egyébként egy gyárban dolgozok. Egy évet jártam egyetemre, de rájöttem, hogy az egész a pénzről és a kizsebelésről szól, és ezt nem voltam hajlandó elviselni, és táplálni a korrupciót, így maradtam csupán egy OKJ-s rendszergazdai képzettséggel, amit a kutya nem fogad el. Szóval ez a szitu. Mindenkinek köszönöm a választ. Ezek szerint csak én vagyok ilyenekkel körülvéve.
Mert ez az elcseszett, demokráciának hazudott, ócska emberellenes diktatúra, ami a világban van, az egoizmuson alapul. Ezek mind egoisták, sz*rnak mindenkire saját magukon kívül.
Már előre sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek ezek lesznek a szüleik, mert sok szeretet nem fog jutni nekik az biztos. Továbbá, amint keményedni fog a helyzet (mert fog!), pillanatok alatt kibújik az egoista énjük, és saját gyerekeik ellen fordulnak majd, mert képtelenek az önfeláldozásra és a szeretetre.
Ezzel nincs mit tenni ez ilyen világ, Keresd azokat, akik hasonlóak hozzád, akiknek ez nem felel meg. Ha kiközösítenek, azzal csak nyersz! A végén addig alakoskodsz majd, míg nem fogod tudni, mennyi a megjátszás és mennyire váltál magad is olyanná mint ők. Ha ezt el akarod kerülni, távolodj elé tőlük, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!