Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nagyon nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon nem jó a szex a barátommal?

Figyelt kérdés

Ő volt nekem az első, és nagyon-nagyon szeretem, de a szex nekem jó soha. Már 2 éve együtt vagyunk, és úgy érzem, hogy ennyi idő alatt javulnia kellett volna a helyzetnek, de semmi.

Viszonylag nagy mérettel rendelkezik, 18 cm körül van. A vastagságát nem tudom megmondani cm-ben, de úgy is elég nagy. Hüvelyi orgazmusom soha nem volt. Ha szexelünk, akkor általában 2 perc alatt elélvez, de 5 percnél tovább sosem tartott. Mondjuk tényleg ez a legkevesebb, mert elmenni így nem tudok.

Sajnos pettingtől sem tudok elmenni. Sem nyalás, sem az ujjaitól, pedig vágyom rá. Tudom, hogy szólnom kéne ilyenkor, és szólok is, csak ha külön kell kérni, elmegy a kedvem az egésztől, ráadásul úgysem mentem még el soha vele.(Maszturbálással el tudok).

Van, hogy jó érzés, ha az ujjaival izgatja a csiklóm, de akkor meg annyira sokáig kéne csinálnia, hogy elmenjek, hogy rosszul érzem magam.

Ő mindig elmegy, mindig mondja, hogy mennyire jó, én soha. Otthagyni emiatt nem szeretném. Mit tehetnék?

19L

2017. aug. 1. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 inkább ne is írtál volna semmit.
2017. aug. 1. 11:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Pedig ott kell sajnos hagynod. Mi az ami ennyire tetszik benne?

2év alatt rá kellett volna már harapnia az ízére. Ha neked jó hogy életed hátralévő részében nem lesz jó a szex, akkor maradj.

2017. aug. 1. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el kisérletezni diszkréten másik férfiakkal. A 30 körülieket is vedd számításba. Amit ajánlok, menjél le kizomba buliba (ez az egyik legerotikusabb tánc, fiatalok ma már ezzel kezdenek), hagyd hogy táncoltassanak, a neked szimpatikus srácok, akinek az érintéseibe is belesóhajtasz, annak hagyd hogy hazavigyen... :) Tánc kultúra nagyon kijön ágyban is, aki pedig előtte órákig táncol csajokkal buliban, az szexre is szívesen szán órákat.
2017. aug. 1. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
A faszidnak ennyi a szexualis kulturaja, ha o ezeket a nevetseges 2 perceker jonak hivja :"D. Hat, nem tudom sirjak vagy rohogjek ilyen kijelenteseken. Csodalkozol, hogy nem elvezed, amikor az ilyen pasinak a masodik alkalommal kell ajtot mutatni. Marok Marcsaval ket percezzen, nonek ez nem valo.
2017. aug. 1. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Neked el kéne lazulni, hogy élvezd, neki meg orgazmuskontroll kéne, mert 2-5 perc tényleg kevés.
2017. aug. 1. 12:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért az ilyen balfékeknek van barátnőjük? Abszolút nem figyel rád, ha fontos lennél neki, fejreállva is kielégítene valahogy. Amatőr kezdő az, aki gyorstüzelő.
2017. aug. 1. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy a srác gyorstüzelő. Na de hogy a csajszi nem szól, mert attól elmenne a kedve, na meg hogy a srác ujjazná ám őt élvezésig, de a csajnak akkor meg azért rossz mert sokáig tartana...

Persze lehet, hogy nem illenek össze innen nehéz megmondani. De a kérdező sem tesz meg mindent az élvezetéért és láthatóan kommunikálni se hajlandó normálisan a párja felé.

2017. aug. 1. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor tűrj és verd a fejedet a falba, amikor majd még pár év szenvedés után hagyod ott, hogy hogy lehettél ilyen hülye eddig várni.

Nekem is ez volt az exszel, akinek bár nagy volt, tök.béna volt az ágyban.

Majdnem pontosan két év után dobtam ki, és a jelenlegi párommal végre megtapasztaltam, milyen a JO szex.

Nem akarlak eleseriteni, de akit két év után sem zavsr, hogy képtelen orgazmust okozni a barátnöjének (mert béna, vagy csak gyors), ott gondok vannak.

Persze, ha nem beszélsz rola, akkor nem lesz változás... bár igy sem.

Tedd fel magadnak a kérdést, akarsz-e még x évig szenvedni a szar szexszel, és dönts.

2017. aug. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!