Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak a baratommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a baratommal?

Figyelt kérdés

1.5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól elvagyunk egymással,igaz néha vannak viták de szerintem ez természetes.

A szex is nagyon jól működik köztünk de hajlamos megsértődni azon, ha nem akarok valamit, amit ő igen.

Már sokszor beszéltem vele erről,de mindig van valami kifogása.."fáradt voltam" stb.

Szerintetek mit kéne csinálnom?

Szakítani nem szeretnék.

2017. júl. 12. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Mi az, hogy nem akarsz valamit? Ő a férfi, amit ő akar, neked azt kell csinálni ...
2017. júl. 12. 12:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát azért nem teljesen.
2017. júl. 12. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Meg nem úgy kell érteni hogy én neki nem akarok valamit.

Mert bármit megteszek neki,leszopom,kiverem neki vagy bármi.

De van olyan dolog amit ő akar velem csinálni és ha én nem akarom erősködik.

2017. júl. 12. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Peldaul mi?
2017. júl. 12. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Például seggbekuki
2017. júl. 12. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Az mar igazan mehetne..
2017. júl. 12. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell ertse hogy TE, AZT nem akarod. Egy kapcsolatban a kolcsonos tisztelet az egyik alapja a parkapcsolatnak, ha o ezt nem tartja szem elott es nem tartja tiszteletben hogy Te, AZT nem akarod, akkor bunko a baratod.

Mit csinalj vele? Ha semmikepp sem erti meg, es csak a vita van miatta, csereld le. Mas fiu is kepes annyira szeretni teged mint o, sot, talan jobban tisztelni is.

2017. júl. 12. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A seggbe téma mostanában rohadtul "divatba jött", pedig egyáltalán nem természetes, és a legtöbb esetben a lánynak nem is túl kellemes. Egyáltalán nem KELL ezt megtenned neki, ha nem szeretnéd!! És ezt ő meg KELL, hogy értse, el kell, hogy fogadja, végleg! Ha nem, akkor az nem egy egyenrangú párkapcsolat, és bármennyire is jónak tűnik, el kell engedned. A szex nem arról szól, hogy az egyik "megad" valamit a másiknak, hanem arról, hogy csináltok valamit közösen, ami mindkettőtöknek ugyanolyan jó! Hejj, nem a középkorban élünk már!

(27L)

ui. Szerintem #1 csak viccelt

2017. júl. 12. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2017. júl. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!