Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a baratommal?
1.5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól elvagyunk egymással,igaz néha vannak viták de szerintem ez természetes.
A szex is nagyon jól működik köztünk de hajlamos megsértődni azon, ha nem akarok valamit, amit ő igen.
Már sokszor beszéltem vele erről,de mindig van valami kifogása.."fáradt voltam" stb.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Szakítani nem szeretnék.
Meg nem úgy kell érteni hogy én neki nem akarok valamit.
Mert bármit megteszek neki,leszopom,kiverem neki vagy bármi.
De van olyan dolog amit ő akar velem csinálni és ha én nem akarom erősködik.
Meg kell ertse hogy TE, AZT nem akarod. Egy kapcsolatban a kolcsonos tisztelet az egyik alapja a parkapcsolatnak, ha o ezt nem tartja szem elott es nem tartja tiszteletben hogy Te, AZT nem akarod, akkor bunko a baratod.
Mit csinalj vele? Ha semmikepp sem erti meg, es csak a vita van miatta, csereld le. Mas fiu is kepes annyira szeretni teged mint o, sot, talan jobban tisztelni is.
A seggbe téma mostanában rohadtul "divatba jött", pedig egyáltalán nem természetes, és a legtöbb esetben a lánynak nem is túl kellemes. Egyáltalán nem KELL ezt megtenned neki, ha nem szeretnéd!! És ezt ő meg KELL, hogy értse, el kell, hogy fogadja, végleg! Ha nem, akkor az nem egy egyenrangú párkapcsolat, és bármennyire is jónak tűnik, el kell engedned. A szex nem arról szól, hogy az egyik "megad" valamit a másiknak, hanem arról, hogy csináltok valamit közösen, ami mindkettőtöknek ugyanolyan jó! Hejj, nem a középkorban élünk már!
(27L)
ui. Szerintem #1 csak viccelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!