Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem tudok "elmenni" ha a barátommal szeretkezek?
Màr több mint 2 éve,hogy elveszítettem a szüzességemet. 7 hónap után szakítottam a barátommal többek között a szex miatt. Vele veszítettem el, ő volt az első párom. Szerintem nagyon figyelmes volt velem végig, hamar felizgultam, kellően nedves szoktam lenni és a barátom szerette az előjátékot is, az a része fantasztikus volt. Az aktus viszont nem jó...az első fájt pár percig, de utána nem volt vészes. A következő 4-5 alkalomnál szoktam a dolgot aztán belejöttem. Viszont csak csikló izgatással tudok elmenni és a baj ott kezdődik,hogy amikor bennem van a párom erre képtelen voltam. Ha ő csinálta nekem akkor azonnal alábhagyott a felizgultságom és nem tudtam elélvezni. Ha magamnak csináltam miközben ő d**ott akkor sem ment. Sosem lett orgazmusom. Csak úgy,ha elélvezett és kiszàlt belőlem. Akkor gyorsan elmentem és izgattam magamat. Végül az orális kényeztetés sem jött be annyira, olyankor csak jó volt, felizgatott,nedves voltam, de elélvezni nem tudtam a nyalástól,ujjazástól. Nekem a szex csak azért volt jó, mert közel lehettem a barátomhoz, legalább neki jó volt. Sok mindent kipróbáltunk és szakembernél is voltam azóta. De nem lelki okai vannak annak,hogy nincs orgazmusom amikor szexelek. Csak képtelen vagyok olyankor elélvezni. Szakítottam a barátommal emiatt. Lassan forrt bennem az indulat, irigyeltem,hogy neki mindig van orgazmusa. Élveztem az aktust, de mégsem, mert sosem elégültem ki csak ha gyors utána izgattam a csiklómat ha már elment a barátom. Nekem így viszont nem éri meg. Most megint lett valakim, szerelmes vagyok a férfiba és ő is belém. Szexeltünk már 2 hónap után, de az eredmény ugyan az. ;(
Én sosem fogok elmenni ha szex van? Már nagyon idegesít! ;(
L/23
Van akinek csak csikloi orgazmusa van ... Van akinak az sem !
A nok kb 20% elvez el csak huvelyileg
Es a 15% meg egyaltalan nem tud orgazmushoz jutni
Inkabb orulj h legalabb neked sikerul igy vagy ugy
A baj nálad ott kezdődik, hogy görcsösen akarod az orgazmust. És egyenesen irigyled ezt a barátodtól. Megértem félre ne érts, de pont ettől görcsölsz rá annyira a dologra, hogy nem fog menni.
Előbb fejben kell elengedni a dolgot. MEnni fog, mert minden nő képes elélvezni. Aki azt írta, hogy van aki nem képes az hülye. Max ha szervi oka van, de nálad ez nem áll fenn, mert magadnak képes vagy orgazmust okozni, így a szervi okok kizárva. Azt mondod, hogy a lelki is, akkor egyedül ez maradt, hogy te annyira el akarsz élvezni, hogy a nagy akarástól az agyadnak nem hagysz lehetőséget élvezni a folyamatot, ami az orgazmushoz vezet.
És ez egy súlyos hiba, mert az élvezetről a finom ingerekről el lehet terelni a figyelmet, és nagyon szépen lehet blokkolni az agyat, hogy ne nagyon fogja fel a beérkező ingereket. Fiúk ezzel késleltetni is tudják az orgazmust, nálad ez meg simán lehet a probléma forrása.
Másik. HA magadnak csinálod, hogyan csinálod?
Addig OK, hogy a csiklóddal játszol. De mégis, hogy? Gyors, erős heves ingerléssel? Erősen nyomod, gyorsan mozgatod rajta az ujjad? Mindig is így maszturbáltál, mielőtt szexelni kezdtél volna, vagy ez csak mostanában van így?
Finom lassú, simogató kényeztetést nem tudsz élvezni, ha egyedül játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!