Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem tudok "elmenni" ha a barátommal szeretkezek?
Màr több mint 2 éve,hogy elveszítettem a szüzességemet. 7 hónap után szakítottam a barátommal többek között a szex miatt. Vele veszítettem el, ő volt az első párom. Szerintem nagyon figyelmes volt velem végig, hamar felizgultam, kellően nedves szoktam lenni és a barátom szerette az előjátékot is, az a része fantasztikus volt. Az aktus viszont nem jó...az első fájt pár percig, de utána nem volt vészes. A következő 4-5 alkalomnál szoktam a dolgot aztán belejöttem. Viszont csak csikló izgatással tudok elmenni és a baj ott kezdődik,hogy amikor bennem van a párom erre képtelen voltam. Ha ő csinálta nekem akkor azonnal alábhagyott a felizgultságom és nem tudtam elélvezni. Ha magamnak csináltam miközben ő d**ott akkor sem ment. Sosem lett orgazmusom. Csak úgy,ha elélvezett és kiszàlt belőlem. Akkor gyorsan elmentem és izgattam magamat. Végül az orális kényeztetés sem jött be annyira, olyankor csak jó volt, felizgatott,nedves voltam, de elélvezni nem tudtam a nyalástól,ujjazástól. Nekem a szex csak azért volt jó, mert közel lehettem a barátomhoz, legalább neki jó volt. Sok mindent kipróbáltunk és szakembernél is voltam azóta. De nem lelki okai vannak annak,hogy nincs orgazmusom amikor szexelek. Csak képtelen vagyok olyankor elélvezni. Szakítottam a barátommal emiatt. Lassan forrt bennem az indulat, irigyeltem,hogy neki mindig van orgazmusa. Élveztem az aktust, de mégsem, mert sosem elégültem ki csak ha gyors utána izgattam a csiklómat ha már elment a barátom. Nekem így viszont nem éri meg. Most megint lett valakim, szerelmes vagyok a férfiba és ő is belém. Szexeltünk már 2 hónap után, de az eredmény ugyan az. ;(
Én sosem fogok elmenni ha szex van? Már nagyon idegesít! ;(
L/23
Értem :(
Közép tempóban szoktam magamnak csinálni. Az elején lassan indítok és fokozom a tempót a végére gyorsítok csak, de nem szoktam nagyon erősen durván csinálni, mert akkor fàjna, ha nagyon erősen nyomom meg.
Komolyan nem görcsölök rá szex közben erre. Egyszerűen nem megy :(
Amikor szexelek akkor aktus közben úgy érzem gyorsabban kell csinálnom, mindig úgy érem most, most jó lesz,csiklandoz aztán semmi, de már elfárad a kezem és begörcsöl. :( szex után pedig vagy nem maszturbálok vagy lassan tudok elmenni már vagy villám gyorsan, de annyira rövid az orgazmusom. egy másodperc és szinte "fájdalmasan" siralmas az eredmény :(
Nagyon irigy vagyok, már gyűlölőm magamat is. Van amikor megütném a barátomat. Amikor ott élvezkedik felettem, nyögdécsel, neki orgazmusa van, nekem meg SEMMI ;(
Talán abba kéne hagyni az önsajnálatot és változtatni a helyzeten. Miért csak az jó szerinted, amikor elélvezel? Persze, hogy ez a csúcs, ez a minden, a beteljesülés, de a szexben és a masztiban is pont az odavezető út az izgalmas és élvezetes. Ha már úgy kezdesz neki a szexnek, hogy "el akarok élvezni", biztos, hogy nem fogsz. Élvezd azt, hogy simogat, ahogy benned van, ahogy gyűlik benned a feszültség, az izgalom. Úgyis eljön az orgazmus, amikor már túl sok izgalom ért. De tényleg ne úgy kezdj neki, hogy "élvezni akarok", mert ezzel saját magadnak teszel rosszat.
Figyelj a párodra, hogy ő mit élvez, hátha ez téged is jobban beindít. Legyél nyitott, és ne hajszold ilyen görcsösen az élvezetet. Csak add át magad minden finom érzésnek és sikerülni fog.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!