Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy sose érzem elégnek a szexet a barátommal?
Figyelt kérdés
Hiába van orgazmusom és élvezek el, sosem érzem azt vele, hogy huhh na ez most elég volt. Bennem lenne a hiba vagy miért vagyok telhetetlen? 23L2017. júl. 5. 06:52
1/11 anonim válasza:
Nem vagy rendesen kielégítve, miután ő elcsattant, attól meg ujjazhatna meg nyalhatna téged!
2/11 A kérdező kommentje:
de együtt élvezünk ez ezért nem értem h miért nem elég mégsem
2017. júl. 5. 07:02
3/11 anonim válasza:
Mert lehet neked 2-3 kell, és a harmadik jól legyen elhúzva:) akkor a legjobb!
5/11 A kérdező kommentje:
de akkor maszturbálásnál miért elég 1 orgazmus ha szexnél meg nem ?
2017. júl. 5. 07:15
6/11 anonim válasza:
Lehet neked nagyobb az igényed, nem elég egy Élvezés. Próbáld ki, hogy 2-3 menet kielégít-e. Ha neki az sok akkor vesse be az ujjait, nyelvét. Beszéld meg vele
7/11 anonim válasza:
Azért van hiány érzeted habár el élvezel,mert nem arra vágysz amit kapsz. Sok lány habár tagadja,de van aki nem,szereti ha kutyapózban megvan markolva hátulról a haja némileg kiszolgáltatott helyzetben és úgy istenesen megvan ba..va had csattogjon aminek kell. Ha ez nincs meg,de elmész,lehet benned hiány érzet.Hisz nem azt kapod amire a tested vágyik. Ettől nem vagy r.i.b.a.n.c csak egyszerűen vágysz a vad szexre. Ez 1 példa volt hogy miért lehet benned hiány érzet.Szerintem ez a gond.Én is szeretem a vad szexet és noha elmegy az ember a vad az vad. Van mikor az ember romantikára,van mikor meg vadságra vágyik,és ha nem kapja meg a szervezete így reagál. Ilyen egyszerű
8/11 anonim válasza:
Valószínűleg Ninfománia betegségben szenvedsz
9/11 anonim válasza:
Nem vagy meghajtva rendesen. Hosszú vágták is vannak, vagy csak finomkodtok?
10/11 anonim válasza:
Dugjon tovább és legyen több orgazmusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!