Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon nem jó a szex a barátommal?
Ő volt nekem az első, és nagyon-nagyon szeretem, de a szex nekem jó soha. Már 2 éve együtt vagyunk, és úgy érzem, hogy ennyi idő alatt javulnia kellett volna a helyzetnek, de semmi.
Viszonylag nagy mérettel rendelkezik, 18 cm körül van. A vastagságát nem tudom megmondani cm-ben, de úgy is elég nagy. Hüvelyi orgazmusom soha nem volt. Ha szexelünk, akkor általában 2 perc alatt elélvez, de 5 percnél tovább sosem tartott. Mondjuk tényleg ez a legkevesebb, mert elmenni így nem tudok.
Sajnos pettingtől sem tudok elmenni. Sem nyalás, sem az ujjaitól, pedig vágyom rá. Tudom, hogy szólnom kéne ilyenkor, és szólok is, csak ha külön kell kérni, elmegy a kedvem az egésztől, ráadásul úgysem mentem még el soha vele.(Maszturbálással el tudok).
Van, hogy jó érzés, ha az ujjaival izgatja a csiklóm, de akkor meg annyira sokáig kéne csinálnia, hogy elmenjek, hogy rosszul érzem magam.
Ő mindig elmegy, mindig mondja, hogy mennyire jó, én soha. Otthagyni emiatt nem szeretném. Mit tehetnék?
19L
A srác tipikus gyorstüzelő,ez az ő szegénységi bizonyítványa.Egyszerűen önző,ezen neki kelleni változtatni.Azért egy jó szeretkezés nem 2,de nem is 5 percig kellene ,hogy tartson.Jó,néha rendben van ha lenyomtok egy gyors numerát,de hogy nem képes elhúzni egyszer sem,az gáz.
A sarkadra kell állnod és megmondani neki,hogy változtasson,mert a szex nem 1 emberes dolog.Ennyi erővel egymás nélkül is megoldhatnátok..
Amikor érzi,hogy nemsokára elmegy,akkor le kell állni vagy pózt váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!