Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nagyon nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon nem jó a szex a barátommal?

Figyelt kérdés

Ő volt nekem az első, és nagyon-nagyon szeretem, de a szex nekem jó soha. Már 2 éve együtt vagyunk, és úgy érzem, hogy ennyi idő alatt javulnia kellett volna a helyzetnek, de semmi.

Viszonylag nagy mérettel rendelkezik, 18 cm körül van. A vastagságát nem tudom megmondani cm-ben, de úgy is elég nagy. Hüvelyi orgazmusom soha nem volt. Ha szexelünk, akkor általában 2 perc alatt elélvez, de 5 percnél tovább sosem tartott. Mondjuk tényleg ez a legkevesebb, mert elmenni így nem tudok.

Sajnos pettingtől sem tudok elmenni. Sem nyalás, sem az ujjaitól, pedig vágyom rá. Tudom, hogy szólnom kéne ilyenkor, és szólok is, csak ha külön kell kérni, elmegy a kedvem az egésztől, ráadásul úgysem mentem még el soha vele.(Maszturbálással el tudok).

Van, hogy jó érzés, ha az ujjaival izgatja a csiklóm, de akkor meg annyira sokáig kéne csinálnia, hogy elmenjek, hogy rosszul érzem magam.

Ő mindig elmegy, mindig mondja, hogy mennyire jó, én soha. Otthagyni emiatt nem szeretném. Mit tehetnék?

19L

2017. aug. 1. 10:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg, keressetek fel egy párkapcsolati terapeutát! Szexuálpszichológust, ha ennyi ideje együtt vagytok, ne hagyd veszni a kapcsolatod!
2017. aug. 1. 10:09
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Ha 2 év alatt se jött bele, hogy ne menjen el pár perc alatt ez már nem hinném, hogy változik nála. Elmehet western hősnek ott úgy is gyorsan kell tüzelni. Gondolkodj el váltáson, tudom, hogy szereted, de kielégítetlenül évekig ezt akarod csinálni, Előbb vagy utóbb úgy is megfogod emiatt csalni!
2017. aug. 1. 10:10
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Nőként mondom, nem tuti h a fiú nem tud, vagy ügyetlen.
2017. aug. 1. 10:12
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos én is azt kell mondjam, hogy aki 2 év alatt nem jutott oda magától, hogy a párjának is el kéne élveznie szex alatt az halott ügy. 2-5 perc alatt még jó hogy nem tudsz elmenni, de persze lehet olyan hülye hogy erre magától nem jön rá te meg nem szólsz, de az hogy még orállal vagy kézzel sem próbálja meg addig csinálni amíg elmész az viszont már csak az ő hülyesége szóval az ilyen emberbe sok esélyt nem látnék... 27/F
2017. aug. 1. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

A srác tipikus gyorstüzelő,ez az ő szegénységi bizonyítványa.Egyszerűen önző,ezen neki kelleni változtatni.Azért egy jó szeretkezés nem 2,de nem is 5 percig kellene ,hogy tartson.Jó,néha rendben van ha lenyomtok egy gyors numerát,de hogy nem képes elhúzni egyszer sem,az gáz.

A sarkadra kell állnod és megmondani neki,hogy változtasson,mert a szex nem 1 emberes dolog.Ennyi erővel egymás nélkül is megoldhatnátok..

Amikor érzi,hogy nemsokára elmegy,akkor le kell állni vagy pózt váltani.

2017. aug. 1. 10:37
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Ugye, hogy semmit nem számít a méret. Hiába van nagy ha béna az illető.
2017. aug. 1. 10:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Pedig ennek jobb lenne most véget vetni! Amig nincs késő! 2 ev 2 ev de később ez tobb idő lesz -> nagyobb csalódás! Most is az lenne de legalabb meg lenne a lehetőséged normalis testi kapcsolatra! Ha ebben maradsz merem mondani hogy 5-10-15 éven belül meg fogod csalni! Tapasztalatból mondom nem egy 30 vagy affeletti nővel volt dolgom, akik ezt nyíltan elmondták nekem hogy milyen fatökű férjük van!
2017. aug. 1. 10:49
 8/18 anonim ***** válasza:
2-5 perc egy dugas? Omg. Ez rohadt keves, de szerintem is halott ugy ket ev utan. Eddig megfelelt? Hagyd magad kenyeztetni ameddig kell, es akkor engedd magadba, miutan mar csiklosan elelveztetett! Gondolom tipik pasi, aki azt hiszi, hogy nagy kan mert nagy a farka, kozben a szexualis kulturaja meg a nullahoz kozelit.
2017. aug. 1. 10:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Vagy lepd meg vagy bezséld rá egy péniszgyűrűre, nyílván amig ez rajta van nem fog tudni elélvezni vagy nem olyan hamar. Mond hogy ez neked nagyoj jó erzés ezzel csinálni meg persze az is lesz főleg ha rezgőst választotok. Emelett az erekciója is nagyobb lesz, illetve tovább fog tartani úgy hogy lehet számítani második menetre is! Amig nem fogja levenni addig nem fog tudni elélvezni. 23/F
2017. aug. 1. 11:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Őt tényleg nem zavarja, hogy két év alatt nem volt képes orgazmust okozni neked???
2017. aug. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!