Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! 168 centi vagyok, vékony és 14.5 cm csak a péniszem? Ti járnátok / szexelnétek valaha ilyen sráccal?
19 éves szűz vagyok, s bár nem kifejezetten csúnya, de nem is jóképű...
Légyszí kort is írjatok, köszi!
Szüleid milyen magasak ?
Én 30 éves szűz vagyok, 170 cm magas,és nekem is 14,5 cm.
Soha nem volt barátnőm.
Igazából nem is tudom leírni mit érzek, de vmi iszonyatos nagy fájdalom ez nekem, hogy így elbánt velem az élet.
14 éves korom óta ezek a méreteim.
Több helyre írtam hozzászólást ilyen jellegű kérdésekre, ott talán bővebben kifejtettem a gondolataimat.
Férfi átlag magasság : 178-180 cm
Nőké : 168-170 cm
Farok : 16-17 cm
amúgy nem csoda, hogy még szűz vagy 19 évesen...
Egy normális nőhöz nem tudsz odamenni, mivel akkora mint te vagy magasabb. Így aztán szóba se áll veled, vagy lekoptat, vagy levegőnek néz, érzékelteti, hogy te törpe vagy.
Farok meg pici.
Én személy szerint ha idejönne egy bomba nő és azt mondaná nekem dugjam meg, nem dugnám, mivel kicsi a farkam. Nem mennék a saját vesztembe, meg a nő nem ezt érdemli, hogy kicsi farokkal dugassa magát.
Amúgy én beteg ember lettem az alacsonyságom és a farkam mérete miatt. Pszichésen, mentálisan végem van. És az a durva, hogy évről-évre tudom milyen hatások értek engem ,miért épültem le stb...15 éves koromtól.
Nekem már nem is kell nő, senki nem kell.
Apám tönkre tette az életem, az is törpe volt, ilyen emberek miért csinálnak gyereket ? Miért adják át ezt a selejt gént ? Anyám meg miért volt ilyen igénytelen ?
30 éves vagyok, már eltelt az életem fele. és még mennyi szenvedés vár rám, mikor minden egyes nap nyűg..Mondtam anyámnak is miért szültél meg engem ? Apámmal meg 10 éve nem beszélek ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!