Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! 168 centi vagyok, vékony és 14.5 cm csak a péniszem? Ti járnátok / szexelnétek valaha ilyen sráccal?
19 éves szűz vagyok, s bár nem kifejezetten csúnya, de nem is jóképű...
Légyszí kort is írjatok, köszi!
Biztos nem fognak mert nagyon gyengén tudod eladni magad.
Gondolom élőben se vagy jobb....ha pinát akarsz akkor oda kell tenned magad tökmind1 hogy nézel ki.
Azért vagy szűz, mert nincs önbizalmad.
Több magabiztosság, 160 körüli csajokkal kezdj, és minden rendben lesz!:)
Hát figyelj,attól függ.
Ha úgy indítasz,hogy szia,közepesen csinos srác vagyok,alacsony,vékony és még a péniszem is kicsi,de szánj meg és feküdj le velem,mert már úgyse hajlandó rá,akkor nem.
Ha viszont úgy indítasz,hogy azt helyezed előtérbe,hogy mi érdekel,mik a hobbijaid,érdeklődési köröd,terveid stb,akkor ige.
Egyedül akkor lehetsz bajban,ha az életed nem szól másról,mint az önsajnálatról a 4 fal között,mert abban nincs semmi érdekes.
Párom 165 cm 13 cm pénisze
Több mint 2 éve vagyunk együtt
Tökéletesen kielégit
Végre én is élvezem a szexet. És nem csak összeszorítom a fogaimat a fàjdalomtól amit a nagy és vastag pénisz okoz.
23 N
Sok magas csaj szereti az alacsony pasikat és valakinek elég az a 14,5 cm csak legyen több önbizalmad.
Ha privátban küldesz képet magadról (arcodról intim képet nem kérek ilyen helyen senkitől) akkor elmondom a véleményemet.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!