Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ez nálatok hogy működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez nálatok hogy működik?

Figyelt kérdés
eddig egyszer voltam pasival de majdnem bealudtam én keményen akarom de ezt nem tudom hogy kéne mondjam még lehet hogy csak fejben tetszik.. vagy azt is csak az tudja aki jó erőnlétben van ? Mert nem csak a gyorsaságra utálok hanem hogy erősen is csinálja. Túl sokat kérek ? A másik az anális szex.. ezt a lánynak kell felhozni hogy akarja? Én szégyellem. . jobban szeretném ha csak spontán beletenné ti hogy vagytok vele ?
2017. júl. 30. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a gondolatolvasást még nem találták fel, így kénytelen leszel a kicsi szádat szopás mellett beszédre is használni.
2017. júl. 30. 21:26
 2/8 Tompadúr ***** válasza:
68%

Mindkettőt jelezned kell. Hála ugyanis annak amit a csajok terjesztenek, hogy a pasik perverzebbek, nem számít a méret, a kijárat csak kijárat stb.... Nem mérünk kockáztatni és egyből így csinálni vagy szex közben gondolni egyet és tövig benyomni s*ggbe. Bármennyire is szeretnénk. Nos én tuti. Amíg nem jelzed vagy kéred addig ezt kell szeretned.

26/F

2017. júl. 30. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha átjössz, spontán beteszem a fosszóródba.
2017. júl. 30. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:

ha spontán beletenné az nagy eséllyel fájna...

nálam attól függ mit hoz ki a partner, van hogy lágyabban, van hogy vadabban szeretem

2017. júl. 30. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Elmegyek erted a vilag vegere is aztan meg fekvenyomast is csinalok veled
2017. júl. 30. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Általában ha "akarunk" valamit azt nekünk kell a párunk tudtára adni.. hiszen senki sem gondolatolvasó:D

amúgy ha csak spontán betenné.. azt így képzelegve lehet élveznéd, de a valóságban nem hinném, hogy nem ocsúdnál fel.

2017. júl. 30. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ex-barátnőmmel mondhatni véletlenül vagy tudat alatt irányítottan felmerült. Mert mindig odatévedt mikor be akartuk rakni. :D Szóval pár ilyen után mondta, hogy megengedi.

A kemény szex meg jött magától mikor csináltuk. Neki is jobban bejött. :)

De írj, ha át szeretnéd élni velem. :)

2017. júl. 31. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Anális retardáltaknak van.

ha meg keméynen akarod, akkor nálam pl úgy lenne a legegyszerűbb, ha magadhoz rántanál és mondanád. :D Kitalálni senki sem fogja, ez nem hálivúdi idiótaság. ;)

2017. júl. 31. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!