Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkapcsolatokban hogyan működik nálatok a szexuális élet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor lefekustok egymással, mindkettőtök eljut e az orgazmushoz? Vagy van mikor rosszul működik? Ilyenekre lennék kíváncsi. Azért teszem fel ezt a kérdést, mert már volt több parkapcsolatom mégis általában nem jutottam el a csúcsra és arra lennék kíváncsi hogy ez nálatok hogy van.2017. febr. 15. 22:36
1/10 anonim válasza:
Soha nem volt meg rossz. Nem mindig megyek el. Plane ha csak egy kis rovid gyors kaland :D
De amugy se akarok...jobb max 2 v 3 naponta. Akkor erosebb
Es heti 10x csinaljuk kb
2/10 anonim válasza:
Hát nálunk volt olyan gond, hogy a barátnőm sosem ment el, utána viszont javítottunk, így legalább egyszer mindig elmegy, még ha én elsülök is, utána mindig teszek róla.
3/10 anonim válasza:
Mi a feleségemmel rendszerint együtt érünk a csúcsra. Ismerjük már egymás minden rezdülését, és így nem nehéz. Mindazonáltal nagy ritkán van olyan, amikor csak rólam szól a szex, csak az én élvezetem kerül előtérbe.
6/10 anonim válasza:
90%-ban egyszerre van orgazmusunk a maradék 10%-ban meg egymás után van orgazmusunk. Tökéletesen működik minden. 23 L
7/10 Noblesse Oblige válasza:
Nekünk ritkán van orgazmusunk együtt. Én akkor megyek el, ha külön rám fókuszál a párom.
De van, hogy nem igénylem, hogy elélvezzek. Elve nehezebben érem el a csúcsot, ha minden aktusnál elmennék, hentereghetnék 2 órát is mire elérek a célig. :D
Páromnál viszont pont az a ritka, ha nem megy el.
8/10 anonim válasza:
Van amikor stressz, vagy bármi más miatt valakinek nem sikerül, de ez elhanyagolható eset. Általában együtt jutunk el az utolsóig, a páromnak szokott előtte is 2-3 orgazmusa lenni.
9/10 anonim válasza:
Az első fél évben inkább túléltem a szexet mint élveztem mert én kicsit macerásabban "járatódtam be" viszont most már nem igen van olyan alkalom mikor csak egyszer megyek el. Általában a 3-4 simán meg van. Persze vannak napok amikor sok kedvem nincs a dologhoz vagy a suli miatt keveset találkoztunk és csak egy gyors menetre futja olyankor csak az előjáték alatt megyek el de élvezni mindig szoktam az együttléteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!