Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez nálatok így működik?
Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősömet akiben láttam hogy domináns hajlamú megkértem hogy fenekeljen el. Ő erre nevetett és azt mondta hogy képtelen engem bántani mert " túl aranyos " vagyok. Utana mégis belement szijjal kaptam de ha halkan felsziszentem akkor le állt és szinte könyörögni kellett hogy folytassa. Azt mondta hogy sajnál bántani . Ti csak a magas és vad lányokat szeretitek fenekelni? Ha egy alacsony engedelmes lány kéri az nem vonzó ? 150 cm vagyok .. A magasságom miatt nincs esélyem? Vagy az már túl sok ha egy lány kicsi is és mazo is ?2017. jún. 4. 16:44
1/7 anonim válasza:
Én nem igazán tudnám ezt elképzelni, de ha mondjuk kezembe adnál egy korbácsot meg pár bilincset szerintem tudnék velük mit kezdeni. 😈
2/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem ez senkinél nem működi így. Mi köze lenne a magassághoz?
3/7 anonim válasza:
Ez nem magasság kérdése. Ha ilyen vágyaid vannak:keress mást.
4/7 anonim válasza:
Sose tudnék megütni egy lányt, szíjjal pláne nem. Egy kis popsi legyintés oké, de ha már fájdalmat okoznék neki, biztos, hogy abbahagynám az egészet. Erre én nem vagyok képes.
5/7 anonim válasza:
Én örömmel agyonverlek napi szinten,utána a fogaiddal se lesz gond szopáskor,mert lenyeled az összeset.
7/7 anonim válasza:
Akinek valóban vannak ilyen hajlamai annak nem számít a magasság. Aki meg csak úgy mondja, hogy szereti az ilyesmit az egy magasabb lány esetében se csinálná rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!