Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ez nálatok így működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez nálatok így működik?

Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősömet akiben láttam hogy domináns hajlamú megkértem hogy fenekeljen el. Ő erre nevetett és azt mondta hogy képtelen engem bántani mert " túl aranyos " vagyok. Utana mégis belement szijjal kaptam de ha halkan felsziszentem akkor le állt és szinte könyörögni kellett hogy folytassa. Azt mondta hogy sajnál bántani . Ti csak a magas és vad lányokat szeretitek fenekelni? Ha egy alacsony engedelmes lány kéri az nem vonzó ? 150 cm vagyok .. A magasságom miatt nincs esélyem? Vagy az már túl sok ha egy lány kicsi is és mazo is ?

2017. jún. 4. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán tudnám ezt elképzelni, de ha mondjuk kezembe adnál egy korbácsot meg pár bilincset szerintem tudnék velük mit kezdeni. 😈
2017. jún. 4. 16:46
 2/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Nem ez senkinél nem működi így. Mi köze lenne a magassághoz?
2017. jún. 4. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem magasság kérdése. Ha ilyen vágyaid vannak:keress mást.
2017. jún. 4. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudnék megütni egy lányt, szíjjal pláne nem. Egy kis popsi legyintés oké, de ha már fájdalmat okoznék neki, biztos, hogy abbahagynám az egészet. Erre én nem vagyok képes.
2017. jún. 4. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Én örömmel agyonverlek napi szinten,utána a fogaiddal se lesz gond szopáskor,mert lenyeled az összeset.
2017. jún. 4. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Megagyalhatlak én is? :)
2017. jún. 4. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Akinek valóban vannak ilyen hajlamai annak nem számít a magasság. Aki meg csak úgy mondja, hogy szereti az ilyesmit az egy magasabb lány esetében se csinálná rendesen.
2017. jún. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!