Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van szeretőjük. Nálatok hogy működik?
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék lavinát indítani a kérdésemmel, csupán kíváncsi vagyok, nem vagyok szerető és nekem sincs. Negatív vélemények nem érdekelnek.
Mi okból van szeretőtök? Hogyan alakult ki?
Ami a legjobban érdekel ... Mikor találkoztok és azt hogyan oldjátok meg?
Nem bírom megválaszolni magamnak a kérdéseket, nyilván azért mert nem vagyok érintett.. főként családos emberek érdekelnek, leginkább ahol (kis)gyerek is van.
Környezetemben rengeteg ilyen van. A kisgyerek általában szetrombolja a par addigi, megszokott eletet. Anya mindig faradt, rohan a gyerek utan es elfelejt Nő lenni. Apa viszont Férfi marad attól es próbálja megbeszelni, ujra es ujra, de mindig visszatér minden a régi kerékvágásba, leheletnyi javulás utan. Na ilyenkor jonnek a munkatarsnok, tanítványok, hivatásos ribik, netes ismerkedesek.
"Tuloraznom kell", "haverokkal megiszunk egy sort", "csapatépítő tréning lesz a hétvégén".
Annyira tipikus...
A legtöbb válaszoló nincs szeretői viszonyban, csak ítélkezik, illetve csak véleményt mond.
Ahhoz h vkinek szeretője legyen, sok minden történhet. Egy megromlott kapcsolatban sem muszáj elválni a gyerekek miatt, sőt, a válás csak rosszat tesz a gyereknek, nem érti h anya meg apa miért nincs már együtt. Persze van amikor csak a válás segít, ha vkinek olyan rossz a természete (idegbeteg, ordibál, részeg, erőszakoskodik, stb) hogy a gyerek szempontjából is jobb a válás.
Ha nincs még gyerek, akkor csak a 2 félnek kell kezelni a problémát, ami v sikerül v nem.
Egy nem működő kapcsolatban is szüksége van mindenkinek testi-lelki örömre, ilyenkor jönnek a szeretők. Ekkor azonban már nem is kell magyarázkodni a másik félnek, minek, hisz nem működik a kapcsolat, szó nélkül elmegy a szeretőjéhez aztán hazajön.
Ha még működik a kapcsolat csak épp szex nincs és azért kell szerető, akkor az alibi csak ügyesség kérdése. van aki jól meg tudja ezt szervezni, van aki béna és lebukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!