Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak én kezdeményezek a pasimnál a szexért, fordítva miért nem működik?
Már sokszor beszéltem vele erről is, pláne hogy túl kevésnek tartom ezt a mennyiséget, talán heti egy alkalommal van ha átlagban nézzük. Pár perc alatt vége a dolognak, ugyanis szerinte mindig annyira felizgatom hogy eddig bírja. Megemlítettem már neki 2 hónappal ezelőtt is, meg most is, hogy szeretném ha nem csak én kezdeményeznék, hanem ő is. De ő szereti ha én vagyok a "főnök", és sajnálja hogy nem olyan mint én, azt mondta megpróbál változtatni rajta. Viszont nem akarom h ez neki kellemetlen legyen, és erőltesse. Bár nem haladtunk semmit előre, még mindig én kezdeményezek, úgy ahogy tegnap is. Szeretem őt de egyszerűen nekem is jól esne ha kezdeményezne, megérezném hogy ő kívánt meg először és akar engem, főleg többször, nem csak egyszer.. Pláne hogy neki mindig jó a szex, nagyon élvezi, csak nekem vannak ilyen problémáim. Régen nem tűnt fel, szerintem élveztem hogy mindig kapható a szexre, de mostanság már kezdek kimerülni ilyen szinten, nekem is jól esne egy kis figyelem és törődés a szexben.
azon kívül minden tökéletes, egy cseppnyi ellentét sincs köztünk, nagyon jól kijövünk, egy éve vagyunk együtt.
nem szeretnék szakítani ha egy mód van rá, és tudom hogy szeret, másképp nem úgy viselkedne velem, ahogy. Lehet egy kicsit önző, ezt nem vitatom.
viszont lehet tényleg várok 1-2 hetet, hátha az hat.
Egyebkent irtam h sokszor beszeltunk mar rola, de ő ezek szerint egyszerűen ilyen.. Nem tudom hogy vegyem rá h kezdemenyezzem.
Ha ravennem akkor meg en kezdemenyezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!