Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem érint meg, nem sexelünk csak ha én kezdeményezek csak akkor, kb 1 éve igy megy, most jön a harmadik baba 20 hetes vagyok, de én kívánom meg szeretem. Nem figyel rám úgy kezel mintha 60 éve lennénk együtt. Szerintetek mit tegyek?
Azt ugye tudod, hogy a férfiaknak nem ennyi az igénye!
Nem lehet hogy van valakije?vagy eljarkal valahova?
Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de előbb utóbb unalmas lesz minden, ettől független persze szerethet.
Örülj neki!
Rajtam állandóan lóg, és minden nap, minden órában és bármikor akarna velem szexelni! Tök mindegy hogy nézek ki, bármiben lehetek és bárhogy nézhetek ki! :D
Azt mondja nekem az áll a legjobban, és úgy akar látni, hogy nincs rajta semmi! :D
"Eddig 5 év alatt mindig vitáztunk de..."
Nincs de. Ezt elcseszted. Sajnálom. Eleve a terhesség, kisgyerek egy stressz faktor egy férfinak. De még veszekedés is?
A kapcsolatotoknak kicsengettek. Ezt már nem nagyon lehet helyrehozni, elhidegült tőled. Soha nem láttam még pasit aki innen visszafordult volna.
Szerintem még itt a beszélgetés nem jó út. Ez valahogy nem így megy, hogy beszéljük meg, hogy jó legyen, hogy legyen vágy. Ahogy viccről sem lehet megdumálni, hogy nevess őszintén.
Ami itt nálatok van tutira az amunka, hogy attól nyilván kész van, otthon sem tudom mennyire tud regenerálódni, mennyire tudod addigra megcsinálni a dolgokat mire hazaér. Vagy ott is még csak a teendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!