Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem érint meg, nem sexelünk csak ha én kezdeményezek csak akkor, kb 1 éve igy megy, most jön a harmadik baba 20 hetes vagyok, de én kívánom meg szeretem. Nem figyel rám úgy kezel mintha 60 éve lennénk együtt. Szerintetek mit tegyek?
Szerintem teljesen más dimenzióban vagytok. Te gondolsz rá és kívánod akkor is, ha ő dolgozik, míg ő valószínűleg elmerül a munkájában, el van magával és valószínűleg otthon sem érzi túl jól magát. Elhidegült vagy egyszerűen csak nincs ráhangolódva a romantikára. Vagy beszélgetsz vele vagy hagyod főni a levében, bár ez utóbbi nem vezet célra csak esetleg figyelemfelkeltő "eszköz". Észrevenné ha egy ideig nem nyomulnál? Úgy tennél mintha nem érdekelne?
Végső esetben rittyentsd ki magad, kérd meg hogy vigyázzon a gyerekekre, 2 órára elugrassz. Legyél sejtelmes. Persze ne dugasd meg magad, de ülj be valahova a baratnőddel egy kávéra, sütire had izguljon az ember. Ha nem érdekli hol vagy, mikor, meddig..akkor pedig érdemes a kapcsolat lezárásán gondolkodni.
Ez a kinek a hibája ez nem jó irány. Főleg, ha jól értem te kezdeményezed, mert nem szimpi neked, hogy a rokonokkal vagy a barátokkal van. A legtöbb embernek nem elég egy másik társasága, szóval ezekre rokonokra meg barátokra tekinthetsz úgy is, mint akik segítenek a férjedet jó állapotban tartani. Ami kérdés, hogy milyen az együtt töltött idő, ott mit tudtok bele rakni olyat, amitől az jó minőségű idő. Tudtok nevetni, esetleg játszani? Van idő, amikor gyerekek nélkül ketten vagytok elég? Meg nem úgy kellene csinálnod, mintha ellenél a világodban, hanem tényleg legyen egy világod, amik érdekelnek, amikkel foglalkozol. neki is izgalmasabb leszel. Meg amúgy az is kérdés, hogy neked vannak e más emberek, akikkel jó együtt. Mert neked sem elég ő nyilván, kell mellette barátnő ismerősök, akikkel kicsit stimuláljátok egymást. Igyekezz gazdagítani magadat, magatokat. Kezdj el tanulni valamit esetleg. Az úgyis hasznos, mert akkor a gyerekek is látják, hogy anya gyakorol valamit. Vagy sport.
De a lényeg, hogy ne arra koncentrál, hogy ő mit, miért nem, hanem arra, hogy te mit. Hogy tud izgibb lenne a közös idő, mint a rokonokkal. (De mégegyszer az tök jó, hogy vannak neki ilyenek, ahol feltöltődik, ahova ki tud szakadni otthonról)
#9 vagyok.
Megértelek téged is. Ettől még nem lesz jobb a helyzet. Amit tanácsolni tudok:
1) Gondold át hogyan tudnád őt visszaszerezni. Öltözz csinosan megint, sminkeld magad otthon is, "virulj ki".
2) Rejtsd el előle (és ne zúdítsd a nyakába) a gyerekek gondjait. Válts életmódot. A gyerekek ellátása legyen egyedül a te feladatod és terhed. Sorry hogy ezt mondom, de ha elhagy (márpedig ha így folytatod, ez borítékolható), akkor úgyis ez lesz szóval spórolj meg magadnak egy elhagyást.
3) Csináljatok programokat kettesben. Heti egy délután kettesben, mont régen. Nehéz megoldani de izzadd ki magadból.
4) Legyél Nő!! Önálló nő. Ne a férjedtől várd a sült galambot. Öltözködj csinosan, sportolj, főzz, olvass könyveket, gyűjts barátokat stb. Qva nehéz, de egyedül még nehezebb lesz, hidd el.
5) Ha ennyire fontosak neki a barátai meg a családja, szállj be a bizniszbe. Nézd ki a legszimpibb családtagjait és barátkozz velük. Csábítsd el a haverjait.
6) Ne veszekedj. Soha. Csábítsd el, ez a Nő eszköze. A konkurenciád, Nagymellű Gizi se veszekszik vele, csak kirakja amije van.
Bocs ha kiábrándító voltam. A pasik érzékeny teremtések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!