Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a vadabb szexről?
Figyelt kérdés
Ki mit próbált? Mit kedvel?2017. júl. 30. 17:55
2/7 anonim válasza:
egyszer egy dzsungelba megéreztem egy lány szagát kilóméterekről és lenyomoztam majd eltéptem a családjától és elrejtettem a barlangomba szaporodni azóta már van 2 egyetemista gyerekünk
3/7 anonim válasza:
Az erőszakos vad szexet szeretem meg ha a pasi le kötöz vagy erősen le fog és nem finomkodik hanem ha keményen belém teszi, hogy érezzem a dominanciát és jó nagyokat csap a seggemre.
4/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön főleg ha a pasi a domináns
5/7 anonim válasza:
Én is szeretem ha lefognak és erősen (de nem durván) bánnak velem.
Élvezem ha látom a pasin, hogy ő irányít, és ide-oda pakolgat kedve szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
Van olyan lany/nő aki szereti és nincs partnere az írjon privátba
2017. júl. 30. 22:03
7/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat: amíg a nő nem próbálja ki a vad szexet, addig fél tőle, de utána imádni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!