Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kocsiban, szexről?
Figyelt kérdés
A barátommal 3éve a kocsiban csináljuk, mert a szülők nem engedik a kapcsolatunkat, és nincs hová mennünk. Írjatok pozitúrákat...:)2010. jan. 27. 10:14
1/21 anonim válasza:
Mi csak 2X csináltuk kocsiban, kényelmetlen volt mindkettőnknek. Pozitúrát nem írok, mert ti tapasztaltabbak vagytok már :-P
3/21 A kérdező kommentje:
suzuki ...kicsi...:S:)
2010. jan. 27. 10:25
4/21 anonim válasza:
3 éve???És nem tudsz pozitúrákat?
6/21 anonim válasza:
és a hátsó üléseket nem lehet lecsukni?
7/21 A kérdező kommentje:
nem, nagyon...kicsi nagyon ...meg kényelmetlen.
Csináljuk, úgy hogy én fekszek, és úgy , lovaglós, meg hátulról, és ennyi...
2010. jan. 27. 10:31
8/21 anonim válasza:
szerintem próbáljátok azt meg,hogy az összes űlést maxra lehajtjátok,hátha úgy fekve elfértek,bár a suzuki így is elég kicsi marad,a fejetek így is be fog érni a csomagtartóba:)necces sajnos
9/21 anonim válasza:
Itt az a gáz, hogy ilyen szüleitek vannak. Inkább beszéljetek velük, hogy ti már 3 éve kapcsolatban vagytok, ha tetszik nekik, ha nem.
Megáll az eszem, 3 éve dugtok a kocsiban...
10/21 anonim válasza:
Kényelmetlen, azt gondolom. Főleg a Suzuki. Én próbáltam már több fajtában is, de a kocsiban szar tényleg. Nekem a misszionárius is bejött, de az enyémben akár el is lehet feküdni. Lovagló jó még, bár kényelmetlen, ha van hely a fordított lovaglóhoz, akkor az elég jó tud lenni. Illetve elég sok kitekert pózban lehet csinálni, amik nagyon fárasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!