Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kocsiban, szexről?

Figyelt kérdés
A barátommal 3éve a kocsiban csináljuk, mert a szülők nem engedik a kapcsolatunkat, és nincs hová mennünk. Írjatok pozitúrákat...:)
2010. jan. 27. 10:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3 év alatt egyszer se mentetek el egy motelba? Tényleg beszéljetek a szüleitekkel, mert ez így nem normális, még egyszer-egyszer ok, de azért 3 év így elég durva.
2010. jan. 27. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Hello.Szerintem mindegy,hogy hol csináljátok.Ha szeretitek egymást...Én is szeretek egy lányt,csak az a baj,hogy van neki barátja.De övele nekem mindegy lenne,hogy hol csináljuk.Én nekem nagyon sokat jelentene.
2010. jan. 27. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Basszus, 3 éve kocsiban csináljátok? egy haver, ismerős sincs akitől elkérhetnétek a lakást? egyszer-egyszer poén autóban csinálni, de ott akkor sem lehet igazi szexuális életet élni! ha 3 éve együtt vagytok, gondolom már nem lehettek olyan kicsik. tessék kreatívnak lenni és normális helyet találni a szexhez. ez az állandó kocsiban dugás tök megalázó szerintem.. ráadásul évek óta. pff. mennyi idősek vagytok? szülők miért tiltják? vegyetek ki egy kis közös garzont vagy akármi, az állapota nem számít, ahol összejárhattok kefélni, ha ketten fizetitek, nem vészes.
2010. jan. 27. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
minimum 18ak ha van jogsi:)
2010. jan. 27. 12:19
 15/21 anonim ***** válasza:
17-től kapsz jogsit, de 3 éve dugnak autóban, tehát legalább 20 éves a csóka.
2010. jan. 27. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kocsiban is nagyon jó, ha megfelelő mérete van.

Én kisbuszban szoktam, van benne egy nagy franciaágy is :)

Úgy halál kényelmes

2010. jan. 27. 12:23
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó az jó,de még mindig nincs ahhoz képest,hogy én lakókocsiban nyomatom:))!
2010. jan. 27. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Néha ráindultam a témára,de még nem volt alkalmam. XD De biztos nem lehet valami kényelmes..:P
2010. jan. 27. 16:15
 19/21 nissangirl válasza:
szerintem izgalmas, csak kicsit kicsi a hely pláne ha sportkocsid van
2010. nov. 20. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyfolytában nyaggatom érte a férjem, de kocsiban nem hajlandó... :-) Pedig tök buli XD
2013. dec. 6. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!