Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puki szexről mit gondoltok?
Nem mondom, hogy széles körben elterjedt fétis, de létezik.
Ha számodra ez nem taszító, nem teszi tönkre a szex hangulatát, akkor tedd meg. Neki öröm. Miért is ne adjuk meg a párunknak azt az örömöt amit kíván, ha megtehetjük?
Nem vagyok pukis alkat. Így ha akarnám se tudnám megtenni ezt a kedvéért.
de én ilyen beteg elmeroggyantakkal nem járnék
Akkor lesz nagy a meglepi, ha nemcsak puki jön.. Óvatosan.
Majd számolj be, hogy sikerült ;)
"Hát nekem se menne. Alapból nem tudom elviselni, ha valaki folyton fingik (NEM, nem egészséges, hanem rohad a bele!)."
Te Bácsika!
Nettó baromság amit írsz. Ezer meg egy olyan étel meg ital létezik amitől fingani fogsz ha tetszik ha nem. Tény, hogy egészséges, nagyon tudatos táplálkozás mellett töredéke mint a nagy átlagnak, de igenis van.
Nagy általánosságban pedig elmondható, hogy a tápanyagok lebontása/feldolgozása, maga az emésztés egy nagyon összetett biokémiai folyamat, ahol igenis termelődnek gázok. Benned is, bár Te gondolom kiizzadod, mert az nem olyan "undi"..
Nincs még nyitva a pláza, vagy mi van ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!