Félálomban véletlen pukiztam a barátom mellett! Mit gondoltok Fiúk?
Valamikor az újdonsült menyecske a férje házához költözött. (Kellett a dolgos kéz...)
Hetekkel az esküvő és a költözés után ebéd közben megyszólalt az asszonyka:
- Apuka! Már egészen itthon érzem magam!
- Nem úgy van az lyányom! Majd akkor mondhatod ezt, ha már hallottunk f@ngani!
.
Természetes dolgokat akkor sem kell szégyellni, ha néha-néha előjön olyan, amit elvonultan szoktunk csinálni.
Ez annyira aranyos. :)
Én tuti nem csinálnék ügyet belole. Ha én fingok abból sem ha a lány befingana abból sem. Max kiszellőztetnék ha nagyon büdös.
Nem mára mondták a világvégét? tehát mégis igaz?
- Nem ciki, és jól kezelte, az esendőségen nevetni kell, az feloldja a zavart.
A lányok néha úgy képzelik, hogy a hímek bájos barbiként, tökéletes hófehérkeként, világszép nádszálkisasszonyként tekintenek rájuk. Ennek oka, hogy megfektessük őket, igyekszünk ezt elhitetni velük, ami vagy sikerül vagy nem. Valójában tudjuk, hogy büdöset sz..rtok, tehát, a női közhiedelemmel szemben, nem lepődünk meg ezen.
Ha szerencséd van, a pasid análszexre felhívásként értékeli a dolgot.
Halkan kell fingani, aztán a csaj fejère húzni a takarót...
:)
Ember, mi van veled? Mindenki fingik, a csajok is finganak... Ennyire ne legyél már nyuszi... Feszengsz egy fing miatt?
vannak akik igénytelenségnek gondolják más előtt ilyet tenni...
szerintem jobb ha már olyan szinten van a kapcsolat, hogy ettől ne féljen egyik fél sem...
persze nem azt mondom, hogy egymás arcába kell, de ha ki kell engedni akkor ki kell...
am simán lehet vicces szitu belőle és akkor nem kell sírni :)
ha sírsz vagy emiatt feszült vagy szerintem sokkal rosszabb mintha csak kiengednéd...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!