Félálomban véletlen pukiztam a barátom mellett! Mit gondoltok Fiúk?
En is jartam igy😊
Es akkor mi van😃 nevetunk egy jót!
Szerintem a helyzet attol fugg milyen a kapcsolatod a parodal.
Nekünk 7ev utan természetes es nem feszengek az most ha állmomba elpukizom magam😉
Hat istenem én is ember vagyok!
Az más ha mondjuk ha a kapcsolat elejen tortent volna meg akkor tuti cikkinek tartottam volna.
De akki mar igazan össze szokott a párjával az mar természetesnek gondolja.
Én meg azvágyam tövében tartok egy 32 34 és 16kg-os kettlebellt, mert ott fér el...
Barátnőm aludt kívül én pedig félálomban nyújtózkodtam egyet kézzel lábbal lelökve szegény barátnőmet rá a vasakra... Bárcsak inkább fingtam volna, most nem nézne ki úgy, mintha össze vertem volna szegényt... Na ez ciki... A fingás nem az...
Amikor a kérdést olvastam, pontosan az jutott eszembe, amit elsőként "dubitus" nevű felhasználó is leírt.
Ezt én úgy ismerem:
Két barát találkozik és egyikük kérdezi, megszokott már az asszony? Meg hát. Fingik már előtted? Ajjaj, fingik az! Na akkor már megszokott!! :)
- ugyanaz csak a mese része más -
Szerintem ez teljesen természetes dolog minden ember csinálja, csak eleinte kicsit még mindenki szégyenlős. Persze nyilván ha tudjuk akkor nem úgy engedi el az ember, de ha kicsúszik az nagyon is emberi dolog és teljesen természetes.
Azért meg teljesen biztos, hogy nem fog elhagyni, hiszen ez a világ legtermészetesebb dolga és még inkább aranyos is, főleg amikor eleinte előfordul. Később meg természetessé válik mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!