Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áthívott egy lány aludni. Kép alapján bejöttem neki, élőben nem. Most itt fekszem mellette. Rohadt kínos?!
Figyelt kérdés
5 órám van a busz indulásáig, mi a szart csináljak? Mással is volt már ilyen?2017. júl. 30. 01:11
11/35 anonim válasza:
Mert hülye vagy! Simogasd. Aztán hátha. Ha nem is, akkor is lehet még jó emlék, és neki is!!!
12/35 A kérdező kommentje:
Próbáltam.
2017. júl. 30. 01:39
13/35 anonim válasza:
Ohh szegénykem 🙁
Hát aludd ki magad jobb híján, azta a reggel haza első busszal.
14/35 anonim válasza:
De am nem értem, hogy ennyire hogy tudod megváltozni a véleménye a csajnak.
15/35 anonim válasza:
nekem pont fordítva van, képek alapján nem jövök be senkinek. élőben meg igen
volt hogy elmentem egy csajhoz, mondta hogy csúnya vagyok, de mégis meg tudtam dugni
16/35 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de ez hogy derült ki? Leszálltál a buszról, és..? És utána mi? Vagy most ne sértődj meg nem akarok bunkó lenni, de nem lehet hogy testszagod van, vagy szőrösebb vagy stb ? Esetleg rohadnak a fogaid, és büdös a szád?
17/35 A kérdező kommentje:
Bepróbálkoztam többször, elutasított. Aztán ránéztem, és megkérdeztem, hogy "nem jövök be neked?", ő meg: "hát, nem tudom".
2017. júl. 30. 02:02
18/35 anonim válasza:
Úgyis csak azt írtad, hogy "aludni". :D Hát akkor aludjál.
19/35 anonim válasza:
Lehet először csinál ilyet és beijedt. Ez a "hát nem tudom" válasz nem vall valami érett személyiségre.
20/35 anonim válasza:
legközelebb vigyél egy üveg bort és igyátok meg mielőtt a tárgyra térsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!